Mijn persoonlijke alfabet: S

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter S aan de beurt.

Schrijven – ik schreef als klein meisje al verhalen, al kon ik nog maar net een pen vasthouden en schreef ik een hele bladzijde vol met tien regels. De verhalen gingen natuurlijk nergens over, maar mijn liefde voor schrijven is nooit verdwenen.

Schminken – een uit de hand gelopen hobby zeg ik wel eens, maar zo schijnen de meesten te beginnen. Kinderen zijn, over het algemeen, zo leuk om mee te werken en ik kan er een stukje creativiteit in kwijt.

Schoenen – een tassentic heb ik niet, maar ik ben wel gek op schoenen. Al is mijn verzameling volgens mij best bescheiden als ik soms de collectie van anderen zie.

Soep – ik ben gek op soep, en dat maak ik dan ook graag. Een heerlijke manier om groente te eten en het kan eigenlijk altijd. Plus, volgens mij kun je oneindig veel verschillende soepen maken.

Sauna – daar kom ik heel graag, ik ben er dan ook regelmatig te vinden.

 

8 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: S

 1. Oh ja het schrijven herken ik, veel bloggers denk ik 😀 Ik heb geen tassen en geen schoenen tic hahaha. Het schminken is echt zo leuk dat je dat doet! Daar maak je echt mensen blij mee!

  Like

 2. Soep heb ik een haat liefde verhouding mee, in de winter kan het fijn zijn, in de zomer mijdt ik het vaak, hahahaha maar ik heb ooit mijn kippensoep met onweer zuur zien worden… dat is dus waar 😉

  Schrijven, jaaaaaaa hier dito, leraren zagen er altijd naar uit hoorde ik veel later pas, op de lagere school al, naar mijn opstellen, die lazen ze heel graag. natuurlijk stond er een goed onder, maar de woorden werden tegen mijn moeder gesproken, niet tegen mij op school, hahahahaha

  X

  Like

 3. van dit alles is schrijven het voor mij ook wel…
  al vanaf heel klein, al heb ik nu meer moeite met fantasie verhalen uit mijn pen te krijgen,
  het blijft dus even bij dagboek schrijven, en bloggen

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.