Gelezen: Zonder Lisa van Svea Ersson

9200000002599645Als Eva na een spelletje verstoppertje vanuit haar schuilplek tevoorschijn komt, kan ze haar dochter van vijf nergens meer vinden. Een zoektocht levert niets op, het meisje lijkt spoorloos verdwenen. De politie wordt ingeschakeld en dan begint het eindeloze wachten. Waar is Lisa? Wie heeft het op haar voorzien en waarom?

Voordat ik dit boek gelezen had had  ik eigenlijk nog nooit van deze  Nederlandse schrijfster gehoord. Maar dit was blijkbaar niet het eerste boek wat ze geschreven had over Eva, de hoofdpersoon. Haar eerdere boek, ‘Alleen Eva‘ en deze staan gelukkig wel helemaal los van elkaar.
Zonder Lisa‘ is een heerlijk spannend boek met een goed verhaal. Sommige dingen vond ik wel wat vergezocht, maar niet zo erg dat het storend was, het geheel is realistisch genoeg om helemaal in het verhaal getrokken te worden.
Svea zet je in de loop van het verhaal meerdere keren op het verkeerde been, en daar hou ik wel van. Het verhaal is spannend tot de ontknoping, en langzaam maar zeker ontdek je dat er veel meer achter Lisa’s verdwijning zit dan je had verwacht.
‘Zonder Lisa’ is prettig geschreven, door de vlotte schrijfstijl leest het lekker weg. Het was moeilijk om het boek weg te leggen zonder aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.
Zeker een aanrader als je van thrillers houdt.

Dit is geen gesponsorde post, met het schrijven van dit artikel verdien ik niets. Mocht je het boek willen bestellen zou ik het wel erg waarderen als je dit zou willen doen via één van de links in het artikel. Op die manier verdien ik een klein bedrag aan je aankoop, zonder dat het jou extra geld kost.

5 gedachtes over “Gelezen: Zonder Lisa van Svea Ersson

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.