Afgelopen week… #70: schmink, zon en Wings For Life

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
We aten onze champignonschotel, doperwten en rode kool. Bij mijn ouders aten we een Indische rijsttafel en na een lange warme werkdag hadden we allebei geen zin meer om te koken en haalden we pizza. Niet de meest gezonde week, maar het was ook een beetje een rare week.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag waren we veel onderweg. Lief moest langs verschillende groothandels, dus dat hebben we samen gedaan. Heel gezellig, maar best vermoeiend eigenlijk.
Dinsdag was ik gewoon aan het werk, maar eigenlijk was het zonde om met dat mooie weer binnen te zitten.
Woensdag ging ik naar de verjaardag van mijn jongste zus. Omdat ik ook even met mijn auto langs de garage in de buurt ging waren we er al vroeg. Mijn remmen piepten en de banden waren ook aan vervanging toe. Zo vliegt het geld wel uit je portemonnee, helaas. Maar veilig kunnen rijden is ook belangrijk. Het was wel erg gezellig om weer een keer bij mijn ouders en zus te zijn.
Donderdag was het Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag, een bonus vrije dag. Ik heb geschminkt op een jaarmarkt, het was erg druk en warm, maar wel heel gezellig. De extra dag vrij maakte eigenlijk dat ik een extra weekend had deze week.
Vrijdag moest ik weer werken, dat was toch wel even slikken na weer twee dagen vrij hoor. In de avond zaten we lekker op een terrasje om een drankje te doen.

img_5730
Zaterdag was ik weer aan het schminken, maar helaas was het deze keer een stuk minder druk. Ik denk dat veel mensen op het strand of op terrasjes te vinden waren in plaats van op de markt.
En vandaag was het dan de dag van de Wings For Life Run. Een verslag komt natuurlijk nog online, maar wat was het een gaaf evenement!
En toen was de week al weer voorbij. Druk, maar erg leuk. Ik heb genoten van het mooie weer en waar ik kon zat ik buiten in de zon met een boek.

Afgelopen week in stappen:
64.151

Afgelopen week werd ik blij van:
Het geweldige weer, een extra vrije dag, gezelligheid, lekker op een terrasje zitten, Jillz Raspberry, hardlopen, wandelen.

Afgelopen week in sport:
Vrij weinig eigenlijk. Natuurlijk Wings For Life, mijn losse oefeningen en ik heb een wandeling gemaakt.

Afgelopen week las ik:
Ik las verder in Zonder Lisa en las Huiver van Maggie Stiefvater uit.

Afgelopen week schreef ik:
Ik maakte mijn nieuwe mini-bucketlist, deelde de letters Q en R van mijn persoonlijke alfabet, schreef een afval-update en maakte een lijstje van de films die ik in april zag.

3 gedachtes over “Afgelopen week… #70: schmink, zon en Wings For Life

  1. Kindjes schminken vind ik leuk om te doen, maar ik bak er soms helemaal niks van. Gelukkig zijn kindjes vaak wel snel tevreden. Waarschijnlijk moet ik het op het zomerfeest op mijn werk ook gaan schminken. Dat word nog wat.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.