Mijn persoonlijke alfabet: Q en R

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter Q aan de beurt. En omdat ik niet veel woorden ken met de Q en met de R ook al niet zo ver kom heb ik besloten om deze twee samen te voegen.

Quotes – ik hou van mooie, inspirerende, lieve, leuke, ontroerende en grappige quotes. Daar kan ik me uren mee vermaken op internet.

Quiche – heerlijk! Het liefst zelf gemaakt met heel veel groenten, en natuurlijk mag kaas ook niet ontbreken.

Rijden – ik vind het heerlijk om te rijden. In mijn auto welteverstaan. Hoewel ik een ritje op een paard ook fijn vind hoor, maar dat zou ik niet direct omschrijven als iets wat bij mij hoort. Maar de auto wel, comfortabel reizen en de vrijheid om overal naar toe te gaan wanneer ik dat wil.

Roller derby – heeft die écht nog uitleg nodig?

 

 

5 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: Q en R

  1. Quotes en Quiche, JA, hahahaha rijden, ik kan het allebei niet, maar paardrijden staat nog op mijn wishlist, dat ik dit alsnog ooit wil leren, als ik 20 kilo lichter ben, ook al zou het nu ook kunnen, dat wil ik die dieren niet aan doen, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.