Kletsblogje #9

img_5658-1
Bron: dreamstime.com

Zo, heeft iedereen Koningsdag weer overleefd? Ik ben er nog, al was ik gisteren compleet geradbraakt en werd ik vanmorgen wakker met meer spierpijn dan na een avond flink sporten. Zo, hoe was jouw Koningsdag?

 

Ik ben zoals ieder jaar gaan schminken, geen foto’s helaas, daar had ik helemaal geen tijd voor. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wel druk. Gelukkig viel het weer mee, meestal was het wel mooi, maar af en toe viel er een flinke bui om het spannend te houden. Jammer, maar niets vergeleken met het horrorweer wat ze voorspeld hadden. Ik had nog het idee om te kijken of er nog ergens een leuk feestje was na afloop, maar ik voelde me net een bejaarde, oma’s energie was helemaal op.
Zucht, ik moet nodig weer naar de kapper maar ik twijfel een beetje. Het groeit weer lekker sinds ik er een flink stuk af heb laten halen, en de vorige keer heb ik het dan ook gehouden bij alleen de puntjes. Inmiddels wordt het weer wat langer en slaan de twijfels toe. Zal ik er toch weer een paar centimeter af laten halen of niet? Als ik foto’s bekijk waar ik met schouderlengte haar op sta dan vind ik mijn haar daar mooier vallen dan op de langhaarfoto’s. Maar dat kan natuurlijk aan de foto liggen, en nu valt het ook nog niet verkeerd. Aan de ene kant heb ik een beetje heimwee naar het kortere kapsel, en aan de andere kant wil ik eigenlijk ook gewoon mooi lang haar. Al vraag ik me steeds meer af of mooi en lang (in ieder geval zo lang als ik graag zou willen) een haalbare combinatie is met mijn dunne sprietjes. Het komt goed, echt!
Morgen loop ik mee met de eerste schuim-run van Nederland, lekker in mijn eigen woonplaats, maar volgens mij is de weersverwachting nog altijd niet al te best. Nou ja, we zien het wel. En volgende week is de Wings For Life Run al, dat vind ik toch best spannend eigenlijk. Maar ik heb er wel heel veel zin in.
Vanmorgen verbaasde ik me voor de zoveelste keer over de ganzen die hun kuikens willen opvoeden langs de snelweg. Oke, er ligt een mooie plas water, maar hallo moeder gans, een snelweg! Best een gevaarlijke plek voor je kinderen lijkt me, en af en toe komen ze zó dichtbij. Maar goed, ik rij er bijna iedere dag langs en tot nu toe heb ik dit jaar pas één dode volwassen gans gezien, dus blijkbaar gaat het redelijk goed. De kuikentjes zijn sowieso erg schattig en zorgen wel voor een instant vrolijk gevoel.

Hoe is het met jou?

9 gedachtes over “Kletsblogje #9

  1. Ik heb ook spierpijn! Ben gisteren de hele dag thuis gebleven en omdat ik niet kon skeeleren vanwege het weer, heb ik maar wat oefeningen gedaan. Heeft effect gehad zullen we maar zeggen 😉

    Like

  2. Ik doe nooit iets specifieks met koningsdag nu, en voorheen met koninginnedag ook niet, meestal wel de tv aan om te kijken naar, maar dan ben ik ook rustig aan het koken of huishouden, schilderen, dit keer haken, en ene vergeten boodschapje halen en wat foto’s gemaakt hier in het park.

    Ik was de nacht ervoor klaarwakker geweest en heb gisteren dus een beetje door getrokken om vandaag weer op tijd bij te zijn voor mijn werk.

    Jouw haar, ja heb ik ook altijd wel, ook al is het wel vol, maar dat is juist mijn probleem, als het dan lang wordt, is het zo zwaar, dan blijft zelfs een elastiek niet zitten, te strak elastiek breekt je haar weer, dus? hahahaha het is nooit goed 😉 maar bij mij gaat bij de volgende ronde wel weer een heel stuk eraf! Dat weet ik wel, hoeveel? Dat is nog de vraag… ga ik weer ultiem kort of toch vrouwelijk en schouderlengte…

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.