Afgelopen week… #63

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
Het was een beetje een rommelig weekje, ook qua eten. Ik weet niet eens meer wat we allemaal gegeten hebben. In ieder geval een avond champignonschotel en een keer bloemkool. We hebben ook een avond onverwacht bij kennissen gegeten, we kregen allemaal verschillende hapjes, die allemaal bij elkaar toch behoorlijk vulden.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag gingen we voor Lief naar een groothandel in Almelo. Een behoorlijk eind rijden, maar altijd wel leuk om te doen. Ook brachten we zijn auto naar de garage en die konden we aan het eind van de dag gelukkig weer ophalen. Oh en ik opende een pot Nutella, is hij niet perfect? Dat duurde niet lang hoor.
Dinsdag was ik zoals altijd aan het werk, het was wel erg druk die dag. Donderdag en vrijdag was ik ook gewoon aan het werk, niets bijzonders.
Woensdag was een vrije dag, ik had een ‘oefenklant’ om mijn gezichtsbehandeling nog eens door te nemen voor het examen, en na afloop dronken we een paar sloten thee, het was erg gezellig. De rest van de dag heb ik vooral gebruikt voor de normale huishoudelijke klusjes en een beetje aan de slag in de tuin.
Zaterdag hebben we lekker geklust en geschilderd, maar eerst sliepen we heel lang uit. Ter verdediging: het was ook half drie toen ik een keer op bed lag. Zaterdagavond maakte ik nog een kleurplaat af.

img_5467

Afgelopen week in stappen:
50.132

Afgelopen week werd ik blij van:
Het mooie weer, rijden met open dakraam, paaseitjes, een schattige foto, opruimen in de tuin.

Afgelopen week in sport:
Een rondje hardlopen, een derbytraining en natuurlijk de losse oefeningen van de fysiotherapeut. En een kleine wandeling.

Afgelopen week las ik:
Ik las Zielen uit, en ook Godin Van Nature van P.C. Cast las ik deze week uit.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik schreef over het slechtste hotel wat ik ooit heb meegemaakt, kletste een eindje weg, vulde de Bloggers Be Like-tag in en schreef een recensie van Zielen.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #63

  1. Ik ben ook weer gestart in een nieuw boek, zo ondertussen boek nummer 3 of 4 geloof ik, dat is al meer dan in het afgelopen jaar, hahaha

    Het was een heerlijke week vorige week, ik hoop dat de zon tegen beter in, deze week ook nog even goed tevoorschijn gaat komen.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.