7 gedachtes over “Kletsblogje #8

  1. Mijn leven in puin, ja dat kijk ik ook, en hoe ze zover komen is meestal een psychische achtergrond, 9 van de 10x ligt daar een verlies aan vast, een scheiding of verlies van een dierbare, dat wordt eventueel ook vertelt, als het om die van gisteren gaat, die wilde geld verdienen, hahahaha maar was ook gescheiden, als ik het kijk vraag ik mij hetzelfde af en tegelijk kijk ik rond in mijn eigen huis, kan ik weer een rondje maken en weg doen? ­čśë

    De compensatie van het hotel, en wat is dat dan… nog een weekendje slecht gratis? Wat een gedoe zeg….

    X

    Like

  2. Pff ik ben ook best rommelig, maar probeer toch wekelijks wel even flink op te ruimen! Dat voelt altijd zo lekker!! Ik zou willen dat ik het wat langer zo kan houden.. Hopelijk knap je snel op!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.