Afgelopen week… #62

hgjr

Wauw, ik heb deze week blijkbaar helemaal geen foto’s gemaakt. Hoe dan? Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten:
We aten vrij standaard deze week, aardappelen, groente, stukje vlees. Boontjes, bloemkool, rode kool en als lunch lekkere salades. Gisteravond gingen we uit eten in het hotel waar we vannacht geslapen hebben, en bij de Zwaluwhoeve at ik heerlijke spareribs.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag was mijn vrije dag, maar ongemerkt ging deze toch op aan verschillende kleine dingen. In de avond deed ik mee aan een onderzoek over soep, erg leuk om te doen en ik kreeg er nog een leuke vergoeding voor ook.
Dinsdag was ik aan het werk, donderdag en vrijdag ook. Behalve werken deed ik niet echt iets bijzonders.
Woensdag was mijn andere vrije dag, en we hadden besloten om een dagje te gaan relaxen in de Zwaluwhoeve. Heerlijk, dat was al weer een tijdje geleden.
Zaterdag schminkte ik in Maastricht. Of nou ja, schminken, er was helaas bijna niets te doen, en het was ook nog eens een enorm koude hal. Pluspunt, ik heb veel kunnen lezen die dag.

Afgelopen week in stappen:
56.243

Afgelopen week werd ik blij van:
Het heerlijke weer, een dagje sauna, spareribs, mijn nieuwe supersnelle laptop (buitenkansje, kon ik niet laten liggen), grenzen verleggen, konijnenliefde.

Afgelopen week kocht ik:
Een laptop dus. En nieuwe pannen.

Afgelopen week in sport:
Het was een bedroevend slechte sportweek, ik heb nog behoorlijk wat in te halen voor mijn gemiddelde van twee keer per week hardlopen. Maar het kan nog! Deze week alleen twee derbytrainingen, de dagelijkse wallsit (bijna 3 minuten!) en de losse oefeningen van de fysiotherapie.

Afgelopen week las ik:
Ik las De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween uit en begon in mijn nieuwe boek, Zielen van Stephenie Meyer.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik schreef over mijn persoonlijke alfabet, liet weten dat ik een beetje uitgekeken raak op het internet, recenseerde De 100-jarige man en schreef iets over lief zijn voor jezelf.

Volgende week weer foto’s, beloofd! Hoe was jouw week?

7 gedachtes over “Afgelopen week… #62

 1. Dat lijkt me een prima weekje zo toch? Heb je nog kunnen genieten van de sporadische zonnestraaltjes? Mijn week was gewoon voorbij gevlogen! Maar was wel gezellig en vol 🙂 Ik ben gelijk even gaan kijken naar dat boek: Zielen.. mijn interesse is gewekt!

  groetjes!

  Like

 2. Oh die soep test, dat heb ik laatst gedaan voor sate saus, dat zijn de leuke dingen, de vergoeding is best hoog vind ik om zomaar wat te testen niet dan? 😉

  En geen foto’s? jij? hahaha what happend indeed 😉

  Mijn afgelopen week was bijzonder en tegelijk weer heel normaal, nieuwe ronden, nieuwe kansen and i can’t wait 😀 To start something new!

  X

  Like

   1. hahahahaha ohhhhh nog anders 😉 Hier zijn er van die smaaktesten en dan moet je echt proeven en beoordelen etc. In stilte juist 😀

    Like

 3. 56000 stappen… dat is toch best wel een mooi aantal hoor! Weet zeker dat ik dat vorige week niet heb gered want ik was geveld door de griep. Nieuwe pannen… dan krijg je ook acuut zin in koken, toch?

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.