Afgelopen week #56

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Allereerst natuurlijk bedankt voor al jullie lieve verjaardagswensen!

img_5165

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Ik at een lekkere couscous-salade. Ik had nog nooit couscous gegeten, maar ik vond het zeker voor herhaling vatbaar. Verder waren het eigenlijk vrij standaard dingen. En ongezonde verjaardagsbaksels en hapjes natuurlijk.

♥ Wat ik gedaan heb:
Maandag bezocht ik de vakbeurs voor uiterlijke verzorging. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren kennen, te netwerken en veel producten te testen. En deze beurs is altijd goed geregeld voor de bezoekers, dus ik kom er graag.
Dinsdag moest ik werken en deed ik wat nieuwe taken. Erg leuk. Ook genoot ik van het heerlijke weer met een lunchwandeling.
Woensdag had ik een lekkere vrije dag, ik ging naar fysiotherapie en verder deed ik eigenlijk weinig. Een beetje opruimen en schoonmaken, maar niks bijzonders.
Donderdag was ik overdag aan het werk, en in de avond ben ik maar gaan bakken omdat ik had beloofd dat ik vrijdagavond zou trakteren en omdat ik ook voor mijn verjaardag graag zelf taart maak. Uiteindelijk was het na middernacht toen ik klaar was, maar je moet wat als je vrijdag geen tijd meer hebt.
Vrijdag hadden we namelijk een bingo-avond als nieuwjaars/sinterklaas/kerstfeestje en daarna gingen we met een groot deel van de groep door naar de rollerdisco.
En gisteren vierde ik natuurlijk mijn verjaardag. Niet heel groots, maar wel erg gezellig. Mijn zelfgemaakte appeltaart viel gelukkig in de smaak.

img_5170

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
49730

♥ Wat me blij maakte:
Verse appeltaart, mijn verjaardag, lieve mensen om me heen, cadeautjes, brownies, onverwachte cadeautjes, tulpen, lente buiten, een konijn wat verstoppertje speelt. Kun jij hem vinden, linksbovenin?

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining natuurlijk, een paar yogafilmpjes, een lunchwandeling, een rondje hardlopen en natuurlijk even skaten tijdens de disco, maar dat kun je nauwelijks sporten noemen.

♥ Waar ik over schreef:
Ik vulde Patricia’s tag ‘ik als blogger’ in, schreef over de minimaliseer-challenge die in februari begint en plaatste een verjaardagspost.

2 gedachtes over “Afgelopen week #56

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.