Happy birthday to me! 

  
Woehoe, ik mag vandaag al 29 kaarsjes uitblazen! Man, wat klinkt dat oud, bijna dertig. Maar ik heb al gehoord dat het leven pas begint bij de dertig, ervaringsdeskundigen, iemand? 

Ik heb in ieder geval alvast een goed begin van mijn dag gehad! Fijn weekend iedereen! 

22 gedachtes over “Happy birthday to me! 

 1. Gefeliciteerd!!! Tussen de 30 en de 40 is een heerlijke leeftijd. Dan word je effe een paar jaar depressief als je 40 bent (ik was een beetje vroeg) en dan vanaf je 45e is het weer top. Dus ik zou zeggen, nog een jaartje bikkelen 😉

  Like

 2. Het leven begint pas bij 40 lieve schat, hahahahaha En dat werd vroeger altijd al gezegd, van de dertig dat het daar begint is nieuw 😛

  Van harte gefeliciteerd lieverd! Geniet gewoon van het leven, elke dag, en leeftijd? Je bent zo oud als jij je voelt, en ja hier hadden wij het nog over van de week op mijn mama’s verjaardag, naarmate je ouder wordt, kun je juist jonger gaan voelen, heel gek, maar waar, en zo blijkt dat ook mijn oom, mijn moeder en mijn stiefpa het zo ervaren… en die zijn toch weer heel wat ouder natuurlijk dan ik ben.

  Maak er een hele mooie dag van, en ik wens jou, symbolisch een heel gelukkig nieuwjaar toe!

  ❤ ❤ ❤

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd! Ik ben al een paar dagen 29, ik kan nog niet klagen 🙂 heyden verschilt niet veel van hiervoor. Ik hoop alleen dat ik niet mega volwassen hoef te worden als ik 30 word!

  Like

 4. Nog net op tijd om je op je b-day te feliciteren! Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik word over een paar maanden ook 29, dus bij mij is de 30 ook nabij! Liefs ilona

  Like

 5. Iets te laat (al is het hier nog steeds de 30e 😛 ) maar dus toch nog van harte gefeliciteerd!!! En ja ik ben ervaringsdeskundige *ahum*. Ik weet niet of het waar is hoor… ik voel me zo oud en zo weinig nog voor elkaar, maarja dat zullen er wel meer hebben. Ik zou zeggen: geniet maximaal van je laatste jaar in de twintig! 😀

  Like

 6. Gelukkige verjaardag! 30 (net) gepasseerd en eigenlijk is lijkt 31 heel erg op 29. En op 21. En op 36. Je bent maar zo oud als je je voelt. Op maandagochtend is dat eerder 60 bij mij 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.