Tag: Ik als blogger

blog

Patricia bedacht deze leuke tag over bloggen en nomineerde mij als een van de eersten om hem in te vullen. Dat doe ik natuurlijk graag, dus bij dezen mijn antwoorden op haar vragen.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Eigenlijk gewoon uit dagelijkse dingen. Mijn blog is persoonlijk, ik schrijf over dingen die mij bezighouden, die ik interessant vind, me raken of iets wat ik heb meegemaakt. Dus eigenlijk kan alles een inspiratiebron zijn.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Niks bijzonders. Meestal heb ik een flesje water naast me staan.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Grappige vraag, eigenlijk heb ik mijn jaaroverzicht van 2015 een paar minuten voor publicatie in elkaar gezet. Niet echt ver van tevoren dus.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dat het heel goed kan zijn om je kwetsbaar op te stellen.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Ik blog meestal in de avond, maar soms wil ik ook ’s ochtends nog wel eens iets schrijven. Maar over het algemeen heb ik er in de avond meer rust voor.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Mijn blog is mijn hobby en dat wil ik ook zo houden. Ik heb niet de behoefte om van bloggen mijn werk te maken. Een extraatje is leuk, maar niet mijn doel. Ik heb dan ook niet echt iets wat ik per se nog wil bereiken. Gewoon lekker door blijven schrijven, en natuurlijk vind ik het leuk om te groeien.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Ja, vooral als het heel persoonlijk is.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Redelijk. Via andere kanalen heb ik wel contact met medebloggers. Ik heb zelfs een goede vriendin leren kennen via het bloggen, maar zij blogt zelf helaas al jaren niet meer.

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
Maakt me helemaal niks uit. Lief is meestal degene die tv kijkt, terwijl ik lekker met mijn laptop op de bank zit en met een schuin oog meekijk.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Pfoe, geen idee, volgens mij maakt dat niet echt uit.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Dat zijn er verschillende. Maar ik vind het wel leuk om er één uit te lichten, die komt uit de hele oude doos, dus bijna niemand die hier nu leest kent hem waarschijnlijk: met deze column heb ik jaren geleden in de Yes gestaan.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Omdat je het leuk vindt!

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?
Iedereen die het leuk vind om hem in te vullen mag hem overnemen. Vergeet je niet om naar Patricia te linken?

14 gedachtes over “Tag: Ik als blogger

  1. Leuk om te lezen. Ook een goede insteek, dat je gewoon blogt omdat je het leuk vindt. Volgens mij ligt daar de basis van een interessante blog. De persoonlijke blogs lees ik namelijk 10x liever dan de blogs die gewoon over artikelen gaan. Dat laatste zie ik steeds meer, dus blijf vooral lekker lang je ding doen 🙂

    Like

  2. En zo weten we weer iets meer over jouw blogleven, hahahaha ergens ook herkenbaar al zit ik niet vaak met de laptop op schoot, ik zit erachter of niet, maar er zijn ook hier avonden dat de tv wel aan staat maar ik dan probeer bij te lezen 😉

    x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.