Kletsblogje #6

NaamloosVandaag waren we samen vrij. Yeey, uitslapen! Dat dacht ik tenminste nog toen ik gisteren ging slapen.

Ik slaap niet zo vaak uit, dus ik was blij dat het een keer kon. Maar mijn lichaam dacht daar anders over. Om zeven uur werd ik voor de eerste keer wakker, om acht uur was het definitief klaar met slapen. Gelukkig had ik ook wel een uitgeslapen gevoel, voor het eerst sinds dagen want ik heb de laatste nachten slecht geslapen.
We wilden grote schoonmaak gaan houden in huis, maar uiteraard krijg je nooit alles gedaan wat je in gedachten had. Maar we zijn wel een eind gekomen.
En spuit elf heeft eindelijk de tijd genomen om de finale van Hollands Next Topmodel terug te kijken. Onnodig natuurlijk, want ik wist al lang wie er gewonnen had. Dat valt nou eenmaal niet drie dagen te vermijden, tenzij je onder een steen kruipt. Maar toch wilde ik terugkijken, altijd een leuke afsluiter van de serie. Terechte winnares ook vind ik, ze was al vanaf aflevering 1 mijn favoriet en gedurende de afleveringen heb ik alleen maar meer respect voor haar gekregen.
Morgen ga ik eindelijk weer eens naar de kapper, het is er voor mijn doen best lang niet van gekomen. Ken je dat gevoel dat je haar gewoon ‘niet lekker zit’? De kleur klopt niet meer, het pluist vooral onderin door alle dode punten. Dat zijn dingen die ik trouwens vooral zelf schijn te zien hoor, anderen valt het schijnbaar niet op. Maar goed, ik vind het hoog tijd voor een knipbeurt. Er gaat waarschijnlijk niks bijzonders gebeuren hoor, maar ik kan me er serieus beter door voelen, al klinkt dat misschien oppervlakkiger dan ik ben. Stiekem speel ik met het idee om het tot schouderlengte af te laten knippen, maar aan de andere kant wil ik ook graag nog even door sparen. Ik spaar al een tijdje en zit nog niet op de lengte die ik altijd in mijn hoofd had, dus ergens vind ik het ook zonde. Dan zie ik hele leuke foto’s met die lengte en wil ik het ook, dan zie ik hoe lang mijn haar nu is en dan wil ik het toch niet. Dus wie weet… zien jullie morgen iets heel verrassends, maar ik denk het niet.
Door de herfstvakantie hebben we deze week geen training, en daar baal ik eigenlijk best van. Ik merk dat ik het mis. Ik ga wel hardlopen en doe natuurlijk thuis wat krachttraining, maar die twee keer twee uur die haal ik thuis niet hoor. En skaten in de woonkamer is trouwens ook wat lastig.
Wat is Tanked op Discovery trouwens een geweldig programma! Die mensen maken zulke mooie dingen, en het is ook leuk om het proces te volgen.
Maar intussen ga ik toch echt naar bed, want ik mag morgen weer werken en de wekker gaat al vroeg. Nu het nog donker is ’s morgens vroeg heb ik meer moeite om mijn bed uit te komen dan in de zomer. Weltrusten!

6 gedachtes over “Kletsblogje #6

  1. Ik loop een beetje achter en lees nu over de kapper en nu weet ik het resultaat al, hahahaha

    next top, kijk ik nooit, nou ja, vind daar echt niets aan en ik zit mij alleen maar te irriteren aan wat wel of niet zou moeten 😉 Laten we het daarop houden.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.