Afgelopen week… #43

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We gingen een dag uit eten, en dan vind ik het altijd lekker om iets te nemen wat ik thuis niet zo snel eet. Dus ging ik voor een lekker varkenshaasje met gegrilde groenten en salade. De rest van de week aten we eigenlijk heel normale dingen, waaronder onze lekkere champignonschotel.

Wat ik gedaan heb:
We gingen een dagje uit naar Volendam. Ik moest de rest van de week gewoon de normale drie dagen werken en we hielden een dag grote schoonmaak in huis, maar we hebben ook twee avonden lekker gezwommen. Ik ging schminken op een markt, liet een stuk van mijn haar afknippen en natuurlijk schreef ik de eerste woorden voor NaNoWriMo.

Aantal stappen gezet volgens de breeze-app:
50113

Wat me blij maakte:
Enthousiaste kinderen, relaxen, veel gezelligheid, mijn nieuwe hairdo, zwemmen, dat het nog heerlijk weer is.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Niet veel eigenlijk. Zwemmen dus, en losse oefeningen. De trainingen gingen helaas niet door vanwege de vakantie.

Waar ik over schreef:
Ik schreef een gezellig kletsblogje, liet jullie mijn ‘nieuwe haar’ zien en maakte een lijstje met likes en dislikes.

5 gedachtes over “Afgelopen week… #43

    1. De Breeze app is een app op de iPhone en werkt met de daar in gebouwde stappenteller. Niet optimaal en ik wil echt een activitytracker aanschaffen, maar aangezien ik even geen budget heb voor de tracker die ik wil moet ik het hier nog even mee doen.

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.