Afgelopen week… #42

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Eigenlijk was deze natuurlijk voor gisteren, maar toen had het internet er niet bijzonder veel zin in. En ik had niet zoveel zin meer om daar mee bezig te gaan, dus komt hij een dagje later.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Lasagne, één van mijn grote valkuilen qua eten, maar ik ben best trots dat ik er deze keer niet in trapte en het bij minder kon houden dan normaal. Verder onder andere gestoomde groente met scholfilet, bloemkoolsoep en heerlijke spinazie.

Wat ik gedaan heb:
Niet echt zelf gedaan natuurlijk, maar ik ben alweer verkouden, vreselijk. Ik heb natuurlijk ook gewerkt, ik bezocht de vakbeurs voor uiterlijke verzorging, schminkte op een markt en ging naar de verjaardag van mijn zus(je).

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
35692

Wat me blij maakte:
Lekker bijkletsen met mijn familie, een knuffel van de konijnen, interessante dingen spotten op de beurs, genieten van een rustig dagje.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Een derbytraining, voor de andere training was ik op de bank in slaap gevallen. Balen, maar blijkbaar had ik het nodig. En losse oefeningen natuurlijk.

Waar ik over schreef:
Ik maakte op verzoek een post met schminkfoto’s, schreef een laatste keer dit jaar over de zevenheuvelennacht en kondigde een nieuwe categorie aan.

8 gedachtes over “Afgelopen week… #42

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.