Afgelopen week… #36

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Heel normale dingen eigenlijk. Verse boontjes, spinazie, salades op het werk, doperwten. Ik ontdekte ook mijn superontbijtje.En we haalden een keer shoarma, maar dat was ook een beetje een rare avond.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb gewerkt en op mijn vrije dagen lekker rustig aan gedaan. Zaterdag heb ik zitten schminken op een buurtmarkt, maar er was helaas niet veel te doen dus beschilderde ik mijn arm maar. Ik was de hele week moe, behalve als ik wilde gaan slapen, dan had ik opeens energie voor tien. Onverwacht kwam er halverwege de week een konijntje bij, en minstens net zo onverwacht moesten we twee dagen later een ander konijntje laten inslapen.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
29876

IMG_4476

Wat me blij maakte:
Een fijne training, nog even genieten van de zomer, vrije dagen, slaap, onze nieuwe huisgenoot.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining, een flinke wandeling, het schema en natuurlijk mijn losse oefeningen.

Waar ik over schreef:
Ik werkte de negende opdracht van de #groeifactor uit, deelde een blogje met rare zoektermen, liet jullie kennismaken met mijn fijne ontbijtje en schreef over ons nieuwe konijntje.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #36

  1. Dat slapen, zo herkenbaar, heb ik ook wat last van, overdag gaat het nog wel, je denkt, ohw ik ga straks zo lekker slapen en dan ben je klaarwakker.

    Jammer van de markt maar die bloem is best mooi geworden voor een probeersel 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.