Breakfast heaven: wentelteefjes met banaan en chocola


Ik zag op Facebook een filmpje voorbij komen van iemand die een soort van wentelteefje maakte met frambozen. Zoiets wilde ik ook eens proberen, en vanmorgen bedacht ik dat dat vast ook met banaan zou kunnen. En toen ontdekte ik een gouden combinatie, die ik jullie niet wil onthouden!

Ingrediënten voor 1 wentelteefje: 

  • 2 plakjes brood naar keuze
  • 1/2 banaan
  • Een klein beetje pure hagelslag
  • 1 ei
  • Scheutje melk
  • Snufje kaneel

Snijd als je dat wil de korsten van het brood. Doe een beetje hagelslag op een boterham en snijd de banaan in plakjes. Leg de plakjes bovenop de hagelslag en leg de andere boterham daar op. Druk stevig aan.
Klop het ei los met de melk en kaneel. Eventueel kun je nog suiker toevoegen, maar persoonlijk vond ik de banaan-chocolade-combinatie zoet genoeg. Haal het belegde brood door het eimengsel en bak in een koekenpan tot de onderkant goudbruin is. Draai hem om en bak ook de andere kant goudbruin.

Eet smakelijk!

17 gedachtes over “Breakfast heaven: wentelteefjes met banaan en chocola

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.