Afgelopen week… #35

hgjr

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Lekker veel groente, verse boontjes, spinazie, bloemkool. Ik ging zelfs een keer voor worteltjes uit blik als avondsnack, maar dat bleek niet zo’n succes. Zelfs het sausje waar nog wat van over was na de bloemkool kon het niet goed maken. Maar het idee was goed.

Wat ik gedaan heb:
Gewerkt, de hele week omdat mijn collega op vakantie was heb ik extra uren gemaakt. Ik ging op controle bij de tandarts, gelukkig was er weer niets aan de hand. Dat zijn de betere afspraken. Gisteren schminkte ik op een markt. Verder heb ik eigenlijk weinig gedaan, want ik was deze week om één of andere reden vooral intens moe.
Lekker rustig aan gedaan dus, en gelukkig voel ik me na een paar goede nachten al stukken beter.

IMG_4422

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
25689. Ik kijk er niet van op met al die kantoordagen.

Wat me blij maakte:
Het stormachtige weer aan het begin van de week, ik was blij dat het pas in de avond was, maar heb er heerlijk naar zitten staren. mijn grote soepkom met gezicht herontdekt, Pinterest (waarom heb ik me daar nooit eerder in verdiept?), een interessante workshop gevolgd, eindelijk weer in de zaal trainen.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee keer derbytraining, waarvan 1 training voor de helft gevuld was met een workshop over het onderhoud van je spullen, dus eigenlijk anderhalve training. Het schema van Stoere Vrouwen Sporten wat ik deze maand volg en mijn losse oefeningen. Hardlopen heb ik me helaas niet toe kunnen zetten deze week, maar gelukkig deden we wel wat bij de warming-up.

♥ Waar ik over schreef:
Ik maakte de achtste opdracht van de #groeifactor, deelde mijn doelen voor de komende maand en schreef een heel persoonlijk stuk aan de hand van een borstentag.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #35

  1. Pinterest, ik zie er de fun nog niet van in, heb zelfs geen account en als ik er nu naartoe ga, krijg ik zo’n irritante pop up zelfs dat ik een account moet aanmaken wil ik verder kunnen kijken en ja…. dan ben ik dwars en ben ik al geweest, hahaha maar wie weet, later 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.