September mini bucketlist: quitters never win, winners never quit

ChrysanthemumEn toen was het opeens september. Vinden jullie ook niet dat het jaar zo snel voorbij gaat? De pepernoten liggen al weer in de winkel, ik ben al met lange mouwen de deur uit gegaan, voor we het weten staan de feestdagen al voor de deur. Tijd voor een terugblik en nieuwe doelen!

Ik wilde dertig kilometer hardlopen deze maand, en dat heb ik zowaar gehaald! Nou ja, eigenlijk was het 29,7, maar ik reken het goed. Ook wilde ik meer krachttraining gaan doen, dat is wel gelukt, maar toch niet zo veel als ik eigenlijk wilde. Maar er is vooruitgang. Ik wilde twee boeken lezen, dat is er één geworden, en ik wilde weer beginnen met foamrollen, dat is half gelukt. Ik ben wel begonnen, maar het schiet er toch een beetje bij in.

Goed, mijn nieuwe doelen voor september:

Deze challenge voltooien. Ik ben nu twee dagen bezig, en het voelt goed. Naast deze doe ik ook nog de push-up challenge uit de BodieBoost-community.

♥ Eén of (het liefst) meerdere dagen nauwkeurig een eetdagboek bijhouden en mijn eten fotograferen.

♥ Tenminste een nieuw recept uitproberen en indien geslaagd deze natuurlijk delen.

♥ De verleiding van de kruidnoten weerstaan!

Hebben jullie speciale plannen of doelen voor de komende maand?

16 gedachtes over “September mini bucketlist: quitters never win, winners never quit

 1. nee, geen doelen, behalve beter worden en weer 100% normaal voelen, hahaha En daarmee dan automatische mijn training weer oppakken bij fysio, dat is eigenlijk geen doel, maar dan normaal ritme, zo zie ik dat dan.

  Wel al uit het niets al een afspraak staan weer, een meeting met een blogster, en pas gisteren gemaakt, eind sept. 😉

  X

  Like

 2. ‘De verleiding van de kruidnoten negeren’. Succes! 😉 Ze zijn zoooo lekker! Maar persoonlijk vind ik het nog veel te vroeg om ze in huis te halen. Het is nog zomer!

  Like

 3. Too! We rekenen gewoon inhere kilometers en je hebt afgerond gewoon de 30 gehaald!
  En wat betreft de kruidnoten, daar hoef ik geen deal voor met mezelf te sluiten… Zo lang Sint Nicolaas niet in het land is, kim ik niet aan de kruid-/pepernoten =) daarna wordt het iets lastiger =)
  Succes met je andere doelen. Het gaat je lukken!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.