Afgelopen week… #32

hgjr

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Het was een heel rommelige week qua eten. Maar we hebben ons best gedaan om het wel gezond te houden. Ik genoot van de salades op het werk, maakte een keer bloemkool en een grote pan met verse groentesoep.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb gewerkt. Voor Lief haalden we een waterbak, wat een zwaar ding. Een paar dagen later maakten we hem schoon. Jammer dat hij niet in de tuin past, anders konden we zwemmen.
Ik heb veel gedaan in huis en ben druk bezig geweest met het maken van mijn nieuwe website.
Ik ging nog schminken op een jaarmarkt, maar helaas verzopen we in de loop van de middag.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
25689

Wat me blij maakte:
Het mooie weer aan het begin van de week, mijn twee vrije dagen terug, grappige plaatjes op internet, soep.

Wat ik aan sport gedaan heb:
We trainden nog een keer op de fijne skatebaan van vorige week. Ik plaatste een uitdaging op Instagram en naar aanleiding van de likes en comments kwam ik op 70 squats en 40 situps die ik natuurlijk braaf deed, ik fietste een rondje en heb een rondje gelopen. Daarnaast natuurlijk losse oefeningen.

♥ Waar ik over schreef:
Ik werkte de vijfde opdracht van de #groeifactor uit, deelde een random wishlist, schreef over de impact die de dood van een onbekende kan hebben en had weer links om te delen.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #32

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.