Random Wishlist

dafasg

Hoe tevreden je ook bent, iedereen heeft waarschijnlijk wel iets te wensen. Vandaag deel ik mijn random wishlist met jullie.

♥ Een Garmin Vivofit Activity Tracker. Ik wil al lang een activity tracker, maar had nog niet echt een keus gemaakt welke. Maar na veel reviews heb ik besloten dat ik deze wil hebben.

Deze wielen! Zo gaaf, maar behoorlijk duur, €70,00 voor een set van 4. Nog even sparen dus.

♥ De ‘Ik loop hard’-top.

♥ Een wafelijzer. Daar zit ik al een tijdje mee in mijn hoofd. Ik ben gek op wafels en kom ook vaak recepten tegen voor gezonde wafels. Maar ja, dan heb je wel een wafelijzer nodig.

♥ Nieuwe kleren. Leuke jurkjes, jasjes, een mooie broek.

♥ Een nieuw sportmatje. Wat ik nu heb is een heel dun ding, je kunt net zo goed op een handdoek op de grond gaan liggen.

Wat zou jij nog graag willen hebben?

11 gedachtes over “Random Wishlist

 1. Een krabpaal voor Picasso geschikt, dus hoog, veel klimwerk, en een mandje ergens, niet teveel hokjes, hahahaha

  Voor mijzelf, nieuwe matrassen voor op mijn bed. En vast nog wel meer, oh ja, een nieuwe telefoon, i of smart zodat ik instagram werkend krijg, heb nu een account maar kan via laptop dus alleen volgen en reageren bij anderen, zelfs niets uploaden, hahahaha

  X

  Like

 2. Ohh een wafelijzer!!! Zeg dat nou niet! Ik ben deze zomer echt verslaafd geraakt aan wafels (dan niet gezond natuurlijk, maar met aardbeien en slagroom en ijs en zo), maar het was nog nooit tot me doorgedrongen dat je die ook zelf kunt gaan maken. Thuis. Zoveel als je wilt. Zucht… Dit komt niet goed…

  Liked by 1 persoon

 3. Goed sportief bezig, zie ik op Ig! Die wieltjes zijn erg gaaf! Wij hebben een wafelijzer, maar weer eens iets mee gaan doen… Wat ik zou willen? Jeetje..ik vind het meestal leuker om iets te doen/dagje weg te gaan dan iets te kopen. Heb ook niet echt iets nodig. Wat dat betreft zou ik graag een nachtje alleen weg willen en een massage

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.