Afgelopen week… #31

hgjr

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We hebben een avond de barbecue aangezet, en verder aten we heel normale dingen. Op het werk genoot ik van de salades en op vrijdag nam ik een lekker gebakken visje. Op een feestje kreeg ik köfte met rijst, dat ga ik zeker zelf ook eens proberen.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb de hele week gewerkt, omdat de collega waarmee ik mijn baan ‘deel’ op vakantie was. We zijn een paar avonden naar de kermis in Eindhoven geweest en namen ook een kijkje in Venray. Daar maakte ik een vrije val vanaf een hoogte van 90 meter. Ik ga eigenlijk nooit ergens in, maar deze wilde ik al doen vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag. Zes euro voor een kaartje vond ik echt te veel, maar hier waren ze schijnbaar gebonden aan maximum prijzen, dus voor ‘maar’ vier euro ging ik mee. Geweldig uitzicht en zeker de moeite waard, al leek het eenmaal boven toch wel een stuk hoger dan vanaf de grond…
Zaterdag schminkte ik op een kinderfeestje. Ik mocht onder andere een prachtige moeder en dochter omtoveren in prinsesjes en maakte een vrolijke regenboogkat.

IMG_4308

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
27845, niet gek met een hele week hangen op kantoor.

Wat me blij maakte:
Mijn urenbriefje aan het eind van de week, blije kinderen, orchideeën, werken aan mijn website, de nieuwe skatebaan in Arnhem, Frozen-taart, mijn nieuwe slippers en natuurlijk het heerlijke weer.

Wat ik aan sport gedaan heb:
In plaats van de normale training volgden we een workshop kunstrolschaatsen, op die nieuwe skatebaan dus. Erg leuk, maar ik ben er duidelijk niet elegant genoeg voor en ik was er niet zo goed in. Verder heb ik een rondje hardgelopen en een paar keer gewandeld. En natuurlijk mijn losse oefeningen.

Wat ik gekocht heb:
Nieuwe slippers en het domein voor de website van mijn salon.

Waar ik over schreef:
Ik deelde mijn doelen voor de nieuwe maand, werkte de vierde opdracht van de #groeifactor uit, vierde mijn eenjarig hardloopjubileum, deelde het recept van mijn favoriete soep en natuurlijk had ik weer leuke links voor jullie.

7 gedachtes over “Afgelopen week… #31

  1. Ik blijf het gaaf vinden wat jij kunt op zo’n gezichtje, dat painten en schminken, dat kan ik dus echt niet, ja heb het wel geprobeerd natuurlijk, ook ik heb een dochter, ik moest het bij normale make up houden, haha echt respect!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.