Een jaar geleden

adgaeg

Een paar dagen geleden vierde ik een soort van jubileum. Of nou ja, ‘vieren’ is misschien niet het juiste woord. Ik dacht er even aan. Eigenlijk dacht ik zelf dat het vandaag was, maar het was al twee dagen eerder.

Het is een jaar geleden dat ik voor het eerst mijn hardloopschoenen aantrok om een rondje te gaan rennen. Ik, diegene die altijd zo’n hekel had aan hardlopen. Diegene die mensen voor gek verklaarde als ze voor de lol gingen hardlopen.
Eigenlijk waren het niet edna mijn hardloopschoenen die ik aan trok, het waren mijn oude Nikes, die nog het dichtst in de buurt kwamen van schoenen die geschikt waren. Ze hadden nauwelijks nog demping waardoor iedere stap voelde als een plof. Maar een week later kocht ik echte hardloopschoenen, een aankoop waar ik nu nog blij mee ben.

En nu loop ik dan een jaar. Superhard ga ik niet, maar dat geeft niet. Ik heb een jaar gehad met ups en downs. Frustraties van een beginner, ontsnapte konijnen, een winter waarin ik bijna niks gedaan heb, maar ook het fijne gevoel wat het geeft en meedoen met mijn eerste officiële run, ik heb het allemaal mogen meemaken in dat jaar. Op naar nog heel veel jaren en kilometers.

12 gedachtes over “Een jaar geleden

  1. Wat grappig! Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met hardlopen en ben sindsdien aardig verslingerd geraakt. Ook ik heb meegedaan aan een run, de Ladies Run op Zandvoort. Helaas heb ik inmiddels een hardnekkige blessure. Daarom wandel ik nu veel en af toe ren ik een rondje. Het gevoel blijft heerlijk!
    Ga zo door met hardlopen, hopelijk blijf je ervan genieten!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.