Afgelopen week… #28

zfhahf

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We staken de barbecue weer een keer aan, aten spinazie, ik genoot van de saladebar en bij mijn ouders aten we Chinees. Of eigenlijk, een Indische rijsttafel.

♥ Wat ik gedaan heb:
Ik deed een dag heel rustig aan, gewoon omdat het kon, ik heb gewerkt, ging naar de kermis in Tilburg en in Uden, deed wat dingen in huis en ging een dag naar mijn ouders.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
28955. Volgens mij klopt die app van geen kant. Ik liep zo’n 10 kilometer op de kermis en had nog geen 6000 stappen volgens de app, en eerder liep ik 5 kilometer hard en zat ik aan de 11000 stappen terwijl ik de rest van de dag niet zo veel gedaan had.

Wat ik gekocht heb:
Een nieuwe auto. Is wel genoeg toch?

♥ Wat me blij maakte:
Mijn auto, de gezelligheid op de kermis, het fijne weer, de gekkigheid van de konijnen, fietsen in de regen en daarna droge kleren aan kunnen trekken.

Wat ik aan sport gedaan heb:
De training ging niet door, omdat we in de zomermaanden buiten moeten trainen en het erg slecht weer was. Wel heb ik veel gewandeld, een rondje gefietst en natuurlijk mijn losse oefeningen gedaan.

♥ Waar ik over schreef:
Ik ben begonnen met Dagmar’s project ‘De Groeifactor‘, maakte mijn afspraak met een diëtist, liet trots mijn nieuwe auto zien en natuurlijk had ik weer leuke links om te delen.

10 gedachtes over “Afgelopen week… #28

  1. Ja de aankoop van de auto is wel even genoeg, hahaha En kermis in Tilburg, het klinkt elk jaar weer zo gezellig maar geen idee of ik het te druk zou vinden, al die geluiden en muziek en geroep en bla. hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.