Kilo’s Knallen: de afspraak bij de diëtist

http://www.eijzenga.nl

Eén van de dingen die ik deze maand wilde gaan doen was een afspraak maken bij een diëtist. Aangezien ik erg goed ben in dingen uitstellen, maar dit toch echt geregeld wilde hebben, ben ik er een middag voor gaan zitten.


Ik wilde in ieder geval naar iemand anders dan degene waar ik een paar jaar geleden ben geweest. Niet omdat we niet met elkaar op konden schieten, maar een helemaal nieuw en blanco iemand leek me beter. Bovendien wilde ik graag naar iemand die niet alleen naar de voeding zou kijken, en dat was wel het enige waar zij zich op richtte.
Omdat de huisarts, destijds in ieder geval, wel standaard naar mijn vorige diëtiste doorverwijst als je zelf niet met iets anders komt ben ik zelf in de omgeving gaan zoeken naar praktijken.
Al snel stuitte ik op iemand die naar het totaalplaatje keek. Voeding, beweging, mindset, alles. En daarnaast is ze ook nog eens ervaringsdeskundige. Ik had er meteen een goed gevoel bij en vulde het contactformulier in voor informatie.
Al de volgende dag werd ik door haar gebeld en maakte ik mijn afspraak. Wel aan het eind van de maand, omdat ik natuurlijk afhankelijk ben van mijn vrije dagen, maar de afspraak staat. Ik stel heus niet álles uit.

12 gedachten over “Kilo’s Knallen: de afspraak bij de diëtist

Voeg uw reactie toe

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: