Ik heb geen slaap-apneu

agdsag

Toen ik vanmorgen wakker werd herinnerde ik me opeens dat ik naar het ziekenhuis moest voor mijn snurkuitslag.

Stress, ik was het helemaal vergeten, en ik wist niet eens hoe laat het ook al weer was. Slaapdronken trok ik een la overhoop op zoek naar de brief, gelukkig bleek ik nog even tijd te hebben.
Eenmaal in het ziekenhuis was ik snel aan de beurt en kreeg ik het verlossende woord: ik heb geen slaap-apneu, ik snurk gewoon. Zonder bedreiging voor mijn gezondheid, het is vooral vervelend.
Een MRA zou waarschijnlijk helpen, maar aangezien het geen apneu is zou ik die zelf moeten betalen. Zoals met zoveel dingen, als het niet ernstig genoeg is krijg je niks.
Maar goed, voor mezelf ben ik natuurlijk wel blij dat het niets ernstigs is. We gaan nu kijken of er iets mogelijk is met de tandartsverzekering. Wordt vervolgd…

18 gedachtes over “Ik heb geen slaap-apneu

 1. Blij dat het “alleen maar” snurken is. Het blijft me verbazen dat we ons scheel betalen iedere maand en desondanks amper iets vergoed krijgen. Bizar. Succes!

  Like

 2. Fijn om te horen dat er niets ernstigs aan de hand is. Wel heel vervelend dat het snurken op zich wel gewoon door gaat… Sterkte met het vervolg, hopelijk kan er iets via de tandartsverzekering.
  Liefs

  Like

 3. Echt ja wees blij dat het alleen maar het snurken is, en ja die zorgverzekeringen, waarom hebben we ze nog, grrrrrrr…

  Succes bij de tandarts en het vervolg, ik hoop dat men het op kan lossen samen met jou!
  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.