Hoe een projectje een Project werd

fahrh

Zoals jullie wel gemerkt hebben was het hier iets rustiger de laatste tijd. Ook met het lezen van blogs loop ik behoorlijk achter, sorry, ik kom snel een inhaalslag maken.
Daarom vandaag een keer geen Sharing Saturday, maar een uitgebreide update met de reden dat het zo rustig was. Niet omdat ik vind dat ik me moet verantwoorden, maar vooral omdat ik heel veel zin heb om het te delen omdat ik er zo enthousiast over ben!

Een tijdje geleden liet ik al eens iets vallen over een projectje waar ik mee bezig was, iets waar ik later meer over zou schrijven. Maar toen werd ik onverwacht werkloos, waardoor het projectje opeens in een stroomversnelling terecht kwam. Het is allemaal nog niet klaar, maar het is wel zover dat het zeker is dat het allemaal doorgaat.
Waar het mee begon was een mobiele Fish Spa. Een extraatje naast mijn werk, omdat de uren al steeds minder werden en om alvast iets te beginnen voor na mijn opleiding. Als ik namelijk alle examens die ik nog moet doen ga halen kan ik nog dit jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste zijn. Een Fish Spa was al iets wat ik wilde gaan aanbieden in mijn toekomstige salon, maar aangezien ik die nog niet had werd het in eerste instantie mobiel.
Maar toen kreeg ik te horen dat ik geen werk meer zou hebben. Lief reageerde daarop met een goed idee. Hij stelde voor om de kamer in huis die we ‘over’ hadden op te knappen om daar een salon in te richten.
In plaats van een mobiele Fish Spa werd het dus een complete salon. Veel inrichting had ik al eens van iemand overgenomen, en daarnaast had ik nog heel veel nagelspullen verzameld in de loop van de tijd. Nagelstyling stond dan wel even op een lager pitje omdat ik me op andere dingen, waaronder natuurlijk mijn opleiding, richtte, maar de spullen ervoor heb ik natuurlijk altijd gehouden.
De afgelopen weken bestonden dus uit spullen uitzoeken, kasten halen en in elkaar zetten, schilderen, oefenen, kopen en opruimen. Alles zodat ik na mijn opleiding, of misschien al eerder met de nagelstyling, officieel voor mezelf kan beginnen. Naast een baan in eerste instantie hoor.
En het is heerlijk om te kijken wat je allemaal hebt, kastjes in te delen, nieuwe dingen te kopen om later te gebruiken en op zo’n manier bezig zijn met opruimen. Maar het is ook ontzettend druk.
En naast alle tijd die hier in is gaan zitten is er natuurlijk ook nog zoiets als een sociaal leven. En een huishouden. En slaap. Volgens mij zwaar overschat, maar je schijnt het nodig te hebben. Zo zonde van je tijd…

Dus wees gerust, ik ben niet verdwenen, ik ben niet ziek en ik heb geen blogdip. Sterker nog, ik heb inspiratie voor tien, alleen had ik even niet de rust en de tijd om die uit te werken. Maar het meeste werk is inmiddels wel gedaan, dus waarschijnlijk wordt het vanaf komende week weer rustiger hier.

Hoe is het met jullie?

Fijn weekend!

9 gedachtes over “Hoe een projectje een Project werd

  1. Oh wat super, dan snap ik het helemaal, en ja als je dan zo bezig bent, komen er allemaal leuke verhalen in je op meestal, hahaha Go for it!

    Met mij gaat het goed, zie je vanzelf als je langs komt fietsen zodra je tijd hebt 😉

    Ennuh, note, ik zie dat je nog eentje nodig hebt voor je bloglovin’ om te volgen, dan heb je er 200, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.