Afgelopen week #11

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We hadden weer een vrij standaard week qua eten. Aardappelen of pasta met groenten en vlees. In de kantine was het Italiaanse week, en voor de lunch had ik onder andere een heerlijke salade met een beetje pasta, kip-pesto, mozzarella en natuurlijk heel veel groen.

Wat ik gedaan heb:
Ik had een lang weekend, ik hoefde pas dinsdag weer te beginnen. Wat ik maandag allemaal gedaan heb weet ik eigenlijk niet meer. Allemaal van die kleine klusjes waar we normaal nooit aan toe komen. Gisteren was ook zo’n klusjesdag. Best lekker af en toe hoor.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
20685. Wat weinig eigenlijk, ik had wel meer verwacht.

Wat me blij maakte:
Het mooie weer, mijn lange weekend, klusjes die nu klaar zijn.

IMG_3590

Wat ik aan kilo´s en centimeters verloor:
Een halve kilo en een centimeter. Heerlijk om weer een beetje resultaat te zien.

♥ Wat ik kocht:
Een doos vol gellak.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Derby training, drie blogilates-lesjes, een wandeling en natuurlijk de standaard losse oefeningen.

Waar ik over schreef:
Ik schreef over de hardloopwedstrijden waar ik aan mee wil gaan doen, het kleurboek van de Action, dingen die ik niet begrijp, op de Internationale dag van het Geluk deelde ik waarom ik gelukkig ben en natuurlijk had ik weer wat links om met jullie te delen.

Hebben jullie een fijne week gehad?

14 gedachtes over “Afgelopen week #11

  1. Wat fijn dat je weer wat resultaat begon te zien! Dat motiveert weer 🙂 Bij mij gaat het helemaal niet… ben al 6 weken bezig om proberen wat af te vallen, maar het wijzertje wil maar niet omlaag… 😦 Omhoog ook niet gelukkig, maar het is wel frustrerend! Helaas kan ik niet sporten, dus zal het denk ik nog minder eten worden! Wat fijn dat je een lang weekend had. Dat is echt heerlijk 🙂 Fijn dat je ook weer wat klusjes hebt kunnen afstrepen 🙂

    Like

  2. Ohh lange weekenden zijn heerlijk! Wat zien die tekeningen in je kleurboek er mooi uit zeg. Ik kan daar ook helemaal in verzinken hihi. Goed van je dat je weer wat resultaat ziet, je bent goed bezig 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.