Dingen die ik niet begrijp

recruitment-27-strategische-doelenOmdat sommige dingen wat mij betreft onbegrijpelijk zijn.

♦ Dat er nog niemand een manier heeft bedacht om écht op te ruimen zoals ze in Mary Poppins doen.
♦ Dat ik het altijd voor elkaar krijg om gaten bij de tenen te krijgen in mijn panty. En nee, dat komt niet omdat ik vieze lange teennagels heb.
♦ Dat vreemdgaan wordt gepromoot als iets spannends waar je beter van wordt, bah!
♦ Dat er geen chocola bestaat die je onbeperkt kan eten zonder er dik of misselijk van te worden.
♦ Dat sommige mensen er plezier in hebben om dieren pijn te doen. Echt walgelijk.
♦ Dat ik mezelf niet kan laten vallen.
♦ De verkiezingsuitslag. Echt, hoe dan?
♦ Dat er mensen zijn die vinden dat de rol wcpapier met het papier naar de muur toe moet hangen.
♦ Waarom je haar nooit meer zo mooi zit als wanneer je net bij de kapper vandaan komt.
♦ Waarom de postzegels steeds zoveel duurder moeten worden.

Wat begrijp jij echt niet?

26 gedachtes over “Dingen die ik niet begrijp

 1. Dat laatste puntje komt onder andere doordat er steeds minder wordt verstuurd door ons als particuliere consument. Daardoor zijn er natuurlijk minder inkomsten en ook de postbezorger wil salaris haha. Maar ik ben het met je eens dat ze wel erg duur worden.

  Like

 2. haha die toiletrol! dat snap ik ook nooit… en wat ik ook niet begrijp is waarom iedereen kan slapen alleen ik niet… :s

  Like

 3. Er zijn heel veel dingen die ik niet begrijp, het begint al met hoe is ooit Rutte President geworden?

  En dan kan ik jouw lijst aanvullen met dagelijks leed voor heel veel mensen die met geld te maken hebben alleen al, + jouw lijst en nog zoveel meer.

  Like

 4. Ik begrijp dat dit een mooi blogje is. Ik begrijp niet hoe het kan dat mensen overal ter wereld oorlog blijven voeren, haat en onverdraagzaamheid blijven prediken, de zwaksten in de maatschappij natrappen….

  Like

 5. Ik begrijp ook echt niet dat er mensen zijn die er plezier aan beleven om dieren te mishandelen. Verschrikkelijk! Gisteren zag ik een foto op Facebook van iemand die een stukje worst had gevonden met stukjes van een stanleymes erin.. bedoeld voor honden. Daar word ik echt heel erg verdrietig van. Stel je voor dat een hondje dat opeet.. 😦

  Like

 6. Helemaal waar wat betreft vreemdgaan ben ik het helemaal eens. Zolang je niet hebt afgesproken met je partner dat je een open relatie hebt, vind ik het absoluut belachelijk. En wat zou calorieloze chocola heerlijk zijn.

  Like

 7. Ik begrijp ook niet dat er volop reclame voor sites als secondlove en zo wordt gemaakt. Dat zou de overheid eens moeten verbieden! Ik begrijp ook niet dat er wekelijks zoveel aandacht aan voetbal wordt besteed of dat de echtscheidingsperikelen van eerst La Meis en daarna Verlinde breed uitgemeten moesten worden in het 8 uur journaal.

  Like

 8. Ja! Dat wc-papier! Hang je het naar de muur toe, dan zie je het motief niet. Kan niet goed zijn.

  Ik snap mensen die aan het einde van een roltrap abrupt stil gaan staan niet. Vooral niet als ze dan ook nog boos worden wanneer ik tegen ze aan bots.

  Like

 9. Oeh, de WC-rol-discussie! Toevallig las ik ergens op internet deze week dat het mysterie is ontrafeld omdat het patent op de houder, mét tekening over hoe het geheel zou moeten werken/hangen, ergens is gevonden. Waar je je al niet druk om kan maken… 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.