Swappen met Jenn: wie wil?

swappersZoals jullie misschien wel eens voorbij hebben zien komen vind ik het erg leuk om post te ontvangen. Zo doe ik ook wel eens mee aan swaps, bijvoorbeeld deze proefmonster swap. Swappen (raar woord eigenlijk als je er lang naar kijkt) kan natuurlijk in groepjes, maar ook één op één.
Zo kreeg ik het idee dat ik natuurlijk ook swaps uit kan wisselen met andere bloggers! Dus zou je het leuk vinden om een samen een swap te doen? Ik ook! Het thema beslis jij! Denk bijvoorbeeld aan beauty, thee, creatieve dingen, wat jij leuk vind.
Als je in het onderstaande formulier je gegevens invult neem ik contact met je op om onze wensen door te spreken en een prijs af te spreken. Ik zal natuurlijk niet met iedereen tegelijk kunnen swappen, dat wordt wel heel veel, dus ik zal op volgorde van aanmeldingen werken. Ik zal altijd een bevestiging sturen als ik je informatie ontvangen heb.

 

Uiteraard houd ik de ontvangen gegevens voor mezelf en zal ik ze niet delen met anderen. Wie doet er mee?

11 gedachtes over “Swappen met Jenn: wie wil?

  1. Post ontvangen vind ik leuk, maar ik houd het op de gezellige brieven met mensen. Daar zit af en toe wel eens een kleine verrassing bij, maar swappen is niks voor mij. Ik sla dus ook over.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.