Uit de brievenbus: tikkie!

Naast mijn vaste penvriendinnen doe ik ook wel eens eenmalige projectjes. Zo deed ik via het forum van Passion2Create mee met ‘tikkertje’, waarbij je degene die voor jou aangaf mee te doen een brief gaat sturen. Daarna kan de volgende jou een brief sturen.
Zaterdag ontving ik de envelop van mijn ‘tikker’:

11133652_804638069626934_9002385723784085202_n

Wat een feestje was dat! Het was een ontzettend goed gevulde envelop, met natuurlijk een brief, maar ook veel dingen om zelf post mee op de leuken, zoals stickers en labels. Ook erg leuk: de brief zat vast een een slingertje met mini-vlaggetjes, heel creatief gedaan.
Naast een uitgebreide brief en de knutselspulletjes zat er nog een leuke verrassing in de envelop: een zakje met bloemenzaadjes, zodat ik mijn eigen bos bloemen kan kweken. Hoe leuk is dat?
Ik heb weer genoten van mijn post. Vind je het ook leuk om post te krijgen? Je kunt je nog opgeven voor mijn swap-project.

15 gedachtes over “Uit de brievenbus: tikkie!

  1. Oh wat leuk dit! Ik stuur al zo nu en dan post over de wereld heen, naar mensen die in het buitenland wonen, krijg ik ook zo nu en dan hele leuke post voor terug, hahaha Altijd fijn om elkaar gewoon te verrassen!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.