Afgelopen week… #10

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We aten eigenlijk vrij standaard deze week. Sperziebonen, spinazie, en we hadden een dag lasagna. Ook gaf ik toe aan een guilty pleasure: zo’n voorverpakt broodje met bacon en ei bij een tankstation, wat ik stiekem toch heel lekker vind. Ik was nog wel even onderweg, en had zo’n trek.

♥ Wat ik gedaan heb:
Veel gewerkt, op bezoek geweest bij vrienden, een praktijkdag van mijn opleiding gevolgd en ik maakte maar liefst drie kleurplaten af.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
24581

Wat ik aan sport gedaan heb:
De wekelijkse training, deze keer met killer-warmingup, losse oefeningen, een fijne lunchwandeling en een klein rondje hardlopen.

♥ Wat ik aan kilo’s en centimeters verloor:
Ik heb mezelf eigenlijk niet gewogen en gemeten deze week. En ik ga dat ook niet speciaal voor dit blogje nog in de avond doen. Volgende week dubbel zoveel dan maar?

♥ Wat me blij maakte:
Gezelligheid, visjes, en het heerlijke weer wat toevallig nét op mijn vrije dag voorbij kwam.

Waar ik over schreef:
Een van onze konijnen, Snowy, vond het leuk om even het woord te nemen, ik ontving een Liebster award van Ilse, ik zette een swap-project op, en ik maakte weer eens een newsflash.

Hoe was jullie week?

P.s. Dit filmpje wilde ik jullie niet onthouden. Ik zie de laatste tijd op verschillende blogs het kinderboek ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ voorbij komen. Nou, hier is het antwoord.

 

15 gedachtes over “Afgelopen week… #10

  1. Jezelf belonen is erg belangrijk, in alles wat je doet eigenlijk. Ik ben ooit juist gestopt met dieëten, omdat ik gewoon mijn patroon wilde veranderen, niet dat dit elke dag lukt, maar luisteren naar mijn lichaam is het meer en eerder. Die geeft wel aan waar het behoefte aan heeft, en gelukkig is dat meestal gewoon gezond, maar onderweg, kan ik ook vallen voor dat broodje ei met bacon, hahaha

    Mijn week, was vrij rustig met hele mooie momenten, vooral ook inderdaad, omdat het weer zo mooi was, daar krijg ik standaard energie van.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.