Uit de brievenbus: proefmonster swap

Het is al weer heel lang geleden dat ik voor het laatst heb geschreven over post, het is ook een tijdje wat stiller geweest in mijn brievenbus. Er zijn nog een paar vaste mensen met wie ik schrijf maar verder heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan de laatste tijd.
Tot ik me bedacht dat ik wel weer eens wat losse projectjes wilde gaan doen, en dat ik daar ook wel meer over zou kunnen schrijven. Via het Passion2Create forum gaf ik me op voor de proefmonster swap die binnenkort van start zou gaan.
Een swap houdt in dat je met een groepje aan elkaar een leuk pakketje verstuurd. Je stuurt iemand iets en je ontvangt ook iets van iemand anders, een soort lootjes trekken eigenlijk, alleen worden we aan elkaar gekoppeld in plaats van dat we daadwerkelijk een lootje trekken.
Bij deze swap verstuurden we dus proefmonsters naar elkaar. Ik ben gek op proefmonsters. Vroeger heb ik ze echt verzameld, en liet ik ze ook allemaal heel omdat ik het leuk vond om zo’n grote verzameling te hebben. Tegenwoordig gebruik ik ze gewoon, heerlijk om af en toe iets nieuws te proberen. Ik heb wel eens producten aangeschaft omdat een proefmonster me zo goed bevallen was.
En zo ontving ik een mooi pakketje met verschillende proefmonsters in mijn brievenbus:

image(29)Een lekker geurtje, een gezichtscreme en een conditioner waarmee je stijl haar kunt krijgen. image(30)Nog een lekker luchtje, een body scrub en een body butter. image(31)

En twee nachtcreme’s, twee oogcremes, een gezichtsmasker, een gezichtsgel en een gezichtscreme.
En het leukste is, het zijn bijna allemaal nieuwe dingen voor me. Alleen de Vichy kende ik al, daar heb ik toevallig zelf ook een stapeltje van, maar dat vind ik ook wel een heel fijn product, dus geen probleem om er een extra te hebben.
Het pakketje herinnert me eraan hoe leuk die swaps eigenlijk zijn, ik ga het zeker weer vaker doen.

16 gedachtes over “Uit de brievenbus: proefmonster swap

  1. Oh wat grappig, want ik zit dus ook op het Passion2Create forum 😛 Heel leuk die dingen die ze daar organiseren, maar met deze heb ik dus niet meegedaan 🙂

    Like

    1. Haha, wat leuk, heb jij daar dan Muireann geheten? Ik dacht het nl gisteren al toen ik je domeinnaam zag, ik vond het al een bekende naam. Maar toen ik de leden doornam zag ik geen muireann, dus ik dacht dat ik het mis had en de naam misschien ergens anders had gezien…

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.