Newsflash: ziekenhuis, lentekriebels en de rest

Spring is in the air!
Spring is in the air!

In de Newsflash komen dingen voorbij waarover ik geen afzonderlijk blogje ga schrijven, maar die ik toch graag met jullie wil delen.

 * Een tijdje geleden schreef ik dat ik naar de huisarts zou gaan vanwege mijn gesnurk. Die heeft mij verwezen naar de KNO arts, en die heeft er weer voor gezorgd dat ik in april onderzocht ga worden. Ik moet een nachtje in het ziekenhuis blijven voor een slaaptest, en de volgende ochtend gaan ze nog een onderzoek doen waarbij ik een paar minuten onder narcose zal zijn. Naar aanleiding daarvan zal er gekeken worden wat ze voor me kunnen doen.

* Hebben jullie ook zo’n ‘last’ van lentekriebels? Ik heb spontaan meer energie nu de dagen weer langer worden. En ik wil van alles doen buiten, de tuin opruimen, nieuwe bloemetjes neerzetten, spinazie zaaien. Maar ik kom er steeds niet aan toe. Gisteravond zou ik zowaar een hele avond tijd hebben… tot die tijd werd opgeslokt door een flinke file.

* Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe skates, dat is echt de beste aankoop die ik de laatste maanden gedaan heb. Nu nog leren over een eierdoos te springen.

* Eén ding waar ik minder blij mee ben is dat ik de eerste muggenbulten al in ontvangst heb mogen nemen. De dader heeft het niet overleefd, maar de mug was echt enorm. Voordat ik hem kon slaan heeft hij me wel vier keer te grazen genomen. Laat het daar voor de rest van het jaar maar bij blijven!

17 gedachtes over “Newsflash: ziekenhuis, lentekriebels en de rest

 1. En of ik die lentekribels heb! Zelfs vandaag op de wat meer grijze dag, ik hoor de vogels, en dat is genoeg voor mij, voor nu.

  Bijzonder wat je gaat doen in het ziekenhuis, ik hoop natuurlijk wel op een verslag daarna, en ik hoop dat ze het kunnen verhelpen voor jou.

  Muggen, ja ze zijn er het hele jaar eigenlijk wel, heb weleens winters gehad, waarin ze dachten, kom laten we daar overwinteren, pfffffffff hahaha Let even op of je ergens schotels met water in de tuin hebt staan en maak ze leeg, want dat zijn de broedplaatsen. 😉

  Like

 2. Oh de eerste muggen al gehad?! Irritant! Wij gelukkig nog geen mug gezien. Lentekriebels heb ik ook, zo heerlijk dat het zonnetje zich weer vaker laat zien en dat het langer licht is buiten 🙂

  Like

 3. Ja heerlijk he de lentekriebels, vandaag ook weer zo heerlijk lenteweer!
  Dat is het enige nadeel van het mooie weer muggen…ze hebben me (nog) niet te pakken gehad, dat zal w.s ook niet lang meer duren aangezien ik er al meerdere gespot heb.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.