Afgelopen week… #2

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Maandag maakte ik heerlijke gnocchi, ik heb nog altijd geen idee hoe je het uitspreekt, maar het is zo lekker! Ik nam een keer mijn eigen boterhammen mee naar het werk en ik maakte één van mijn lievelingsgroenten, spinazie. Oh, en ik nam een stukje ijstaart in de hoop dat mijn keelpijn wat minder werd.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb alle dagen gewerkt, maar je merkt wel dat het rustiger begint te worden. We hebben dus een verjaardag gehad, ik heb lekker getraind, mijn auto is langs de keuring geweest en ik heb kinderen geschminkt op de markt. Vandaag hadden we een heel erg luie dag.

IMG_3102

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
12994, aanzienlijk minder dan vorige week. Het wordt tijd dat ik weer vaker een blokje om ga na het avondeten.

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloren ben:
0,4 kilo (totaalstand 1,5) en 1 centimeter.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Natuurlijk de roller derby training op maandag en de losse oefeningen uit de challenges. Maar verder moet ik bekennen dat ik deze week weinig heb gedaan.

♥ Wat me blij maakte:
Ik kreeg te horen dat ik een vast plekje kon krijgen op mijn werk en mijn autootje kan weer een jaartje mee. Ik kreeg het chocoladepakket en het boek wat ik gewonnen had. En onze Rambo, die een kwartier doodstil naar zijn spiegelbeeld zat te staren was erg lachwekkend.

IMG_3103

Wat ik gelezen heb:
Ik kon natuurlijk niet wachten tot ik ‘Schrijven, kreng’ binnen had. Hij kwam dinsdag binnen en ik kon niet wachten om te beginnen met lezen. Hij is uit, geweldig boek!

Waar ik over schreef:
Ik schreef over mijn dagje uit van vorige week, maakte een lijstje met dingen die ik echt niet lekker vind, schreef weer eens een newsflash met korte berichtjes, ik deelde een recept voor appeltaartjes in een glas en natuurlijk had ik ook weer leuke links om te delen.

Hoe was jullie week?

17 gedachtes over “Afgelopen week… #2

  1. Het ziet er naar uit dat je een topweek hebt gehad! Heerlijk. Ik ben lekker op vakantie geweest en ga nu alle blogs die ik gemist heb in de trein naar huis lezen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.