Newsflash: APK, van tijdelijk naar vast en flink verkouden

Savoms heb ik dingen te vertellen waar ik geen apart blogje aan ga wijden maar die ik toch wil delen. Deze dingen komen voorbij in de Newsflash.

♥ Het zat er aan te komen, het einde van mijn tijdelijke baantje. Het was even spannend of en hoeveel mensen er zouden kunnen doorstromen naar een vaste functie, maar gisteren kwam het verlossende woord: er konden mensen doorstromen naar een nieuwe functie, en ik was één van die mensen. Het zijn wel minder uren dan ik nu heb, dat is wel jammer, maar alles is beter dan weer maanden thuis zitten.

♥ Mijn groene monstertje heeft de APK weer overleefd. Er waren een paar kleine dingen die er aan gedaan moesten worden, en daarna kan hij er weer een jaar tegenaan. Gelukkig maar, want ik maakte me al zorgen, bijna altijd komt er wel een verborgen gebrek naar boven.

♥ Tot slot nog een minder prettig nieuwtje, ik loop al dagen rond met een snotneus en keelpijn, maar vandaag was het wel op zijn hoogtepunt. Ik hoop tenminste dat het morgen niet nóg erger is geworden. Bah, wat heb ik vannacht slecht geslapen. Vanavond duik ik er vroeg in.

Hoe gaat het met jullie?

24 gedachtes over “Newsflash: APK, van tijdelijk naar vast en flink verkouden

 1. Wat fijn nieuws over je baan zeg! Het is altijd beter dan thuis zitten, je hebt tenminste wat te doen. En je kan nog altijd kiezen om naar iets anders te zoeken ondertussen als het echt te weinig uren zijn 🙂

  Like

 2. Vast contract is altijd fijn en wie weet kan je je uren nog uitbouwen! Als je je weer beter voelt, gewoon toch lekker gaan vieren dat je mag blijven, gewoon omdat het kan!! 👍

  Like

 3. Inndese tijd mogen blijven is eigenlijk best wel heel goed nieuws, toch. Oversl vliegen mensen eruit.
  En die verkoudheid maar even te lijf met een weekendje rust en vitamienen. (Hoop ik)

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.