Terugblik op de december mini-bucketlist

Aangezien ik al een lijst heb gemaakt met dromen en wensen voor het nieuwe jaar heb ik besloten om voor januari niet daarnaast ook nog een mini bucketlist te maken voor mezelf. Die komt in februari weer. Maar ik wil nog wel even terugblikken op de doelen die ik voor december heb gesteld.

♥ Ik wilde een mooi kerststukje maken voor op de tafel. Nou, de meesten van jullie zullen gelezen hebben hoe het dit jaar is afgelopen met onze kerstboom, dus je kunt waarschijnlijk wel raden hoeveel hier van terecht gekomen is. Helaas, want ik had er echt zin in om dit te gaan doen.

♥ Ik wilde ook een paar rolschaatsen en bescherming aanschaffen. Check! Dat is helemaal gelukt.

♥ Ik wilde weer eens iets inzenden voor een schrijfwedstrijd. Half. Ik heb niets ingezonden, maar ik heb wel een leuke wedstrijd met een deadline in januari gevonden. En ik ben in december al begonnen met schrijven.

♥ Daarnaast wilde ik ook een Instagram-challenge voltooien. Ik had hoop, maar fotochallenges daar ben ik gewoon niet zo goed in. Ik geloof dat ik tot en met dag 10 gekomen ben.

♥ En tot slot wilde ik een sportchallenge voltooien. Hij was pittig, maar het is wel gelukt.

Al met al een redelijke score vind ik zelf. Gelukkig wordt het vanaf nu wat rustiger. In februari komt er weer een mini bucketlist met nieuwe maanddoelen.

17 gedachtes over “Terugblik op de december mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.