Help!

Eerst even een toevoeging op mijn vorige blog, ik kreeg de vraag wanneer het boek uit zou komen. Dat was ik helemaal vergeten te zeggen: het is al uit, het is hier te bestellen voor de liefhebber.

Een maand geleden had ik het voor het eerst over Roller Derby. Toen schreef ik dat  ik het dichtstbijzijnde team eigenlijk te ver weg vond om twee avonden in de week te gaan trainen.
Dat vind ik nog steeds. Ik ben uiteindelijk niet naar de open dag geweest, daar was iets tussengekomen helaas. De groep met nieuwe mensen die vanaf toen is begonnen is al een paar weken bezig nu, dus nog beginnen bij hen is sowieso niet echt een optie meer, of ik zou moeten wachten tot de volgende groep. Maar te ver vind ik het nog steeds.
Maar beetje bij beetje, ik bleef de enthousiaste verhalen natuurlijk horen, is het me toch meer gaan grijpen dan ik dacht, waardoor ik inmiddels een idee heb gekregen om zelf een team op te zetten. Ja, vraag maar niks, hoog grijpen is iets wat ik als kind al deed…
Inmiddels heb ik contact gehad met verschillende bestaande teams en ben ik erachter gekomen dat er veel meer bij komt kijken dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Zou genoeg moeten zijn om het gewoon te laten zitten en me te houden bij mijn zwemavondjes, maar het laat me niet los.
Kortom, ik ben er serieus over na aan het denken om zelf een sportvereniging op te richten. Help! Kan iemand dit be-la-che-lijke idee even uit mijn hoofd praten?

13 gedachtes over “Help!

 1. Tja ik kom niet uit Nijmegen 🙂 Maar een sportvereniging oprichten lijkt me inderdaad een hele kluif… Ik zou zeggen, als je er echt serieus over nadenkt, ga dan eerst eens kijken op sites van de kvk en de belastingdienst wat er allemaal bij komt kijken aan administratief werk en dergelijke. Misschien dat dat je al enigszins kan weer houden…
  En zo niet… dan wens ik je veel succes!!!

  Like

 2. Hier een Arnhem Fallen Angel!
  Ik belande toevalligerwijs op je blog 🙂
  Jammer dat je niet naar de fresh meat day kon komen!

  Ik ga je absoluut niet tegen houden om een league te starten.. Hoe mee, hoe beter :).
  Wij beginnen er nu na 2 jaar eindelijk te komen. Dus JA het is bloed zweet en tranen. Maar je krijgt er veel voor terug! Met ons zo dichtbij kan je echter flinke steun verwachten, mocht je dit echt op poten willen gaan zetten.

  Mocht je toch nog overwegen om bij ons mee te komen trainen? We hebben meerdere meiden uit nijmegen in t team, dus samen carpoolen of treinreizen zijn opties. Eind jan zal de bups meiden die in oktober begonnen zijn doorstromen en komt er weer plek voor nieuwe mensen, die net als jij de FMdag gemist hebben.

  je kan mailen naar freshmeat@arnhemfallenangels.nl

  Hoop je hoe dan ook ooit op die track tegen te komen!

  Groetjes,

  Violent Hips

  Like

  1. Bedankt, als het zover komt zal ik zeker aan jullie denken 🙂 Helaas weet ik niet of het wat gaat worden, degene met wie ik het samen zou gaan doen is afgehaakt dus ik ben alleen over op dit moment.

   Like

   1. Ik hoop dat je meiden gaat vinden die je willen helpen!

    Ik heb gisteravond nog even een harde shout over je plannen in Roller Derby Holland (facebookgroup) gegeven. Dus mocht je je afvragen waarom de likes binnenstromen op je facebook pagina?.. Roller Derby Holland is showing you and your plans some love!!!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.