Oktober mini-bucketlist: hello autumn!

3Woei, het is al weer oktober. Hoewel het soms nog heerlijk weer is kun je toch goed merken dat het herfst wordt. Hoe was jullie september? Tijd om mijn doelen te bekijken en nieuwe doelen te delen.

♥ Ik wilde alsnog de slaapkamer helemaal opruimen in september. Is het gelukt? Ja! Eindelijk kan ik zeggen dat we een opgeruimde slaapkamer hebben. Het heeft nog een finishing touch nodig, maar ik heb alles nagekeken en ontzettend veel weggedaan. Opruimen zelf, ik heb er een hekel aan, maar het resultaat is zo fijn!
♥ Ik wilde meedoen met de #30voeljefit challenge. Gelukt! Ik ben niet zo actief geweest in het meeschrijven, twitteren, instagrammen en bloggen over de challenge, maar ik heb wel alles gevolgd en zoals ik van plan was: eruit gehaald waar ik wat aan denk te hebben.
♥ Ik wilde werk vinden. Dat is… jaja, deels gelukt. Eenentwintig oktober begin ik bij een tijdelijk project voor ongeveer drie maanden. Tijdelijk dus, daarna zal ik wel opnieuw op zoek moeten, daarom zeg ik deels. Maar ik heb in ieder geval even werk en inkomen, en je weet natuurlijk nooit wat er uit voortkomt.
♥ Ik wilde mijn fiets uit het stof halen en minstens eens per week een rondje gaan fietsen. Het eerste deel is gelukt, mijn fiets is uit het stof. Maar ik heb slechts één keer gefietst. Deze is dus niet gelukt.

Ik ben niet ontevreden, maar stiekem vind ik het wel jammer dat ik niet meer gefietst heb. Maar goed, als je dan bedenkt wat ik wel allemaal gedaan heb, ik ben er gewoon niet aan toe gekomen. Tijd voor mijn doelen voor de nieuwe maand.

♥ Ik wil natuurlijk de no buy challenge halen, met de uitzonderingen die ik beschreven heb in mijn achterhoofd.

♥ Ik wil een dag gaan zitten om mijn administratie uit te zoeken. Ik bewaar alles, bonnen, rekeningen, brieven van instanties, en ik heb orders vol met papieren van jaren geleden. Veel dingen kunnen gewoon weg, en andere dingen hebben een plekje in de ordners nodig om ze overzichtelijk te bewaren. Op dit moment ligt er een stapel recente dingen die uitgezocht moeten worden en flink wat oude dingen die ook uitgezocht moeten worden.

♥ Ik wil een mooi herfststukje maken voor op de tafel in de woonkamer.

♥ Ik wil in totaal minstens tien kilometer wandelen. Al zou die tien kilometer maar bestaan uit blokjes om na het eten, minstens tien in de hele maand moet lukken.

Hebben jullie nog doelen voor de komende maand?

13 gedachtes over “Oktober mini-bucketlist: hello autumn!

  1. Ja, administratie en no-buy-challenge ga ik ook doen 🙂
    Verder wil ik 3 naaiprojecten afmaken (shirt, jurk en trui), al mijn cassettebandjes inlezen (nadat ik klaarben met alle CDs, dat is hopelijk overmorgen), en veel lezen. Ik heb namelijk 2 recensieboeken gekregen van een boekrecensiesite waar ik ook recensies op mag gaan plaatsen (naast mijn eigen boekenweblog natuurlijk).

    Like

  2. Goede doelen heb je jezelf gesteld, en fijn dat je in elk geval tijdelijk aan de slag kan! Ik heb niet echt doelen deze maand.. ja leren voor m’n tentamen van 13 november, maar naast 40 uur stage en sporten enzo sla ik dat nog een beetje te vaak over, niet goed!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.