Newsflash: werken, nieuw haar en een pijnlijk been

Even een korte update met wat nieuwtjes die ik niet ieder apart in een blogje wil behandelen maar toch even wil delen:

♥ De oplettende lezer had het misschien al voorbij zien komen in de mini-bucketlist: ik ga weer aan het werk! Het is maar tijdelijk, ik ga bij een zorgverzekeraar aan de slag voor de periode waarin mensen kunnen overstappen, om de extra drukte op te vangen dus. Over iets meer dan twee weken begin ik. Geen vaste baan dus, maar zelfs iets tijdelijks staat mooier op je CV dan een groot gat, en bovendien, je weet nooit wat er uit voortkomt. De sollicitatie was niet heel spannend, ik heb hetzelfde werk zes jaar geleden ook gedaan en ze wisten nog wie ik was, dus het was eigenlijk meteen wel duidelijk dat ik gewoon kon beginnen. Maar toch, ik ben er wel blij mee.

♥ Afgelopen vrijdag maakte ik een misstap. Pijnlijk, maar snel weer over dacht ik. Mis. Als ik veel sta of loop heb ik er nog steeds last van. Maar even rustig aan doen dus, en als het te lang aanhoudt even langs de dokter. Ik baal er wel van.

♥ Ik was al een tijdje weer helemaal klaar met mijn haar. De puntjes waren dood, de kleur klopte niet meer en het wilde voor geen meter zitten. Ik heb altijd het idee dat het voor mijzelf een groter probleem is en dat het anderen helemaal niet opvalt, maar toch. Vanavond ging ik, voor mijn gevoel eindelijk, weer naar de kapper. Dat vind ik altijd heerlijk, even een momentje helemaal voor mezelf, lekker ontspannen en als nieuw weer naar buiten. Ik heb niks bijzonders laten doen, gewoon de dode puntjes eruit en mijn kleurtje er opnieuw in. Een beetje donkerder nog dan de vorige keer, waarbij ze de puntjes wat lichter gelaten heeft. Maar ik voel me weer helemaal als herboren, ik ben weer een blij mens.

♥ Ik heb deze maand veel leuks om naar uit te kijken. Twee keer naar de oudejaarsconference, een dagje wellness met dank aan Sas (waarvoor nogmaals dank!), een leuke schminkopdracht, salaris, kom maar op met oktober!

11 gedachtes over “Newsflash: werken, nieuw haar en een pijnlijk been

  1. Heerlijk hè, zo’n momentje voor jezelf bij de kapper.. kan ik ook zo van genieten. En super dat je tijdelijk ander werk hebt. Op zich een positief teken dat ze je nog herkenden van een paar jaar geleden, dan heb je in ieder geval wel indruk gemaakt! En leuk al die uitstapjes deze maand 🙂

    Like

  2. Proficiat met de tijdelijke job ! Zoals je zegt, beter dan een leegte op je CV en wie weet, wordt het iets goed en leuk én permanent.
    Oh, en de kapper, kan zo deugd doen hé. Ik heb er dit weekend drastisch de schaar laten inzetten en eigenlijk had ik dat al eerder moeten doen. Ik heb nu een kort, pittig kopje waar zeer weinig werk aan is 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.