Blijmakertjes #4

1426605_706218056078460_37398475_nOmdat er altijd wel iets is, groot of klein, om blij van te worden.

♥ Een opgeruimd huis. Heerlijk, ik kan het blijven herhalen, opruimen zelf vind ik vreselijk, maar het resultaat is zo fantastisch. Eén van de weinige voordelen aan thuis zitten: dingen kunnen doen waar je normaal niet aan toe komt. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel spullen geloosd heb als de afgelopen maanden.
♥ Kleuren voor volwassenen. Ik geloof dat ik één van de laatsten ben die met de kleurhype begonnen is, maar ook ik heb inmiddels een kleurboek in huis. Niet de echte, die wil ik nog steeds maar vind ik voor nu even te duur. Ik heb er één van de Action. Omdat de ‘normale’ kleurboeken op waren ben ik begonnen met mandala’s. Lekker ontspannend.
♥ Uitgebreid ontbijten. Af en toe is het heerlijk om laat wakker te worden en gezellig uitgebreid te ontbijten/brunchen.
♥ Nieuwe kastjes op de badkamer. De gammele kast die er stond om de handdoeken in op te bergen was ons al tijden een doorn in het oog. Nu hebben we een mooi nieuw kastje gekocht. Een week later gaf de winkel korting op alles, dus ook op die kastjes, en kochten we er nog één.
♥ Dingen terugvinden. Nog zo’n fijne bijkomstigheid van het opruimen, soms vind je dingen terug die je al tijden kwijt was of waarvan je zelfs niet eens meer wist dat je ze had.
♥ Nazomer. Ik schreef al eerder dat ik toch wel klaar was voor de herfst toen het eenmaal zover leek te zijn, maar nu hebben we toch weer een paar dagen zomers weer gehad waar ik ook heel blij van word.

10 gedachtes over “Blijmakertjes #4

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.