Ask me anything #2

question-63916_640Inmiddels ruim anderhalf jaar geleden had ik voor de eerste keer een Ask me Anything-blog online gezet. Een blog waarin jullie me alles mogen vragen wat jullie van mij willen weten.
In die tijd zijn er natuurlijk meer lezers bij gekomen, en omdat er de vorige keer ook zoveel leuke vragen voorbij kwamen doe ik het gewoon nog een keer.

 

Dus wat zou jij nou nog graag van me willen weten? Als je de vorige keer al een vraag gesteld hebt mag je natuurlijk gerust een nieuwe stellen.

 

Als je nieuwsgierig bent naar hoe we aan ons eerste konijn kwamen, wanneer en waarom ik ben begonnen met mijn blog, of ik een speciaal badkamerritueel heb of welk heerlijke recept bijzonder voor me is dan raad ik je aan de antwoorden uit de vorige Ask me Anything te lezen.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van me willen weten, kom maar op met die vragen!

10 gedachtes over “Ask me anything #2

  1. Ik las dat je graag boeken zou schrijven en er nu eigenlijk ook mee bezig bent. Welk genre ben je aan het schrijven ? Ik ben ook een grote boekenfreak zie je dus wie weet als je ooit publiceert, behoor ik wel tot je lezers ;-). Oh ja, leuk initiatief, mag ik dit “stelen” ?

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.