Ask me anything #3: badkamerrituelen

Ik heb verschillende vragen gekregen en het waren ook allemaal vragen over verschillende onderwerpen. Daarom heb ik besloten om aan iedere reactie een eigen blog te wijden.
Van Danielle kwam de vraag of ik een speciaal badkamerritueel heb. Hier kan ik kort over zijn: nee. Omdat ik alleen ‘nee’ een beetje flauw vind bij dezen toch een beetje inzicht in wat ik in de badkamer uitspook.
In de ochtend stuiter ik mijn bed uit, het tijdstip is afhankelijk van hoe laat ik moet beginnen met werken. Hoeveel tijd ik heb in de ochtend is hier ook afhankelijk van. Hoe eerder ik moet beginnen, hoe vroeger ik eruit moet en hoe langer ik in bed blijf liggen snoozen. Dus als ik vroeg moet werken heb ik minder tijd dan wanneer ik iets later moet beginnen.
Als ik aan de late kant ben dan is make-up het eerste wat ik oversla. Ik heb wel altijd wat in mijn tas zitten, soms doe ik alsnog wat make-up op als ik voor een stoplicht sta of op de parkeerplaats op het werk. Niet veel hoor, beetje mascara en oogschaduw, that’s it. Het tweede wat ik oversla, als ik het heel bont maak met snoozen, is mijn ontbijt. Of ik eet snel wat in de auto.
Als ik meer tijd heb in de ochtend neem ik ook meer tijd voor mezelf. Dan doe ik dus wel mijn make-up in de badkamer en doe ik meestal ook even een creme op mijn gezicht. Soms doe ik zelfs iets met mijn haar. Dat wil zeggen, iets wat meer tijd kost dan een borstel erdoor en eventueel een elastiek erin. Maar over het algemeen houdt daar mijn ‘ritueel’ wel op.

3 gedachtes over “Ask me anything #3: badkamerrituelen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.