Een challenge dus

Na de Dertig Dagen Challenge en de 30 Day Squat Challenge kwam ik via Dionne een heel ander soort challenge: de #Omnibloggersunited challenge. Omdat ik altijd wel in ben voor iets geks รฉn natuurlijk iets om over te bloggen ga ik deze challenge proberen te voltooien. Dus: iedere dag een foto op Instagram, heel december lang. Dit zijn de onderwerpen van de foto’s.

OmniUchallenge

Benieuwd naar het verloop van de challenge? Volg me dan op Instagram, daar heet ik jennn1987. En er zal ongetwijfeld tussendoor nog een blogje over volgen. Wil je nog meer lezen over de challenge, of zelf meedoen? Neem dan hier eens een kijkje.

Advertenties

13 gedachten over “Een challenge dus

Voeg uw reactie toe

   1. Whahahaha, ik heb echt geen idee? ๐Ÿ˜€
    Ik vond het al heel knap van mezelf dat ik je heb kunnen vinden (ben nog helemaal niet thuis in Instagram). Vermoedelijk krijg je vanzelf wel een mail met de request of een melding als je Instagram op je telefoon opent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: