Oh ja, die challenge

Begin december schreef ik dat ik weer een keer een challenge zou gaan doen. Vastbesloten was ik om hem te volbrengen. Hoe bizar de opdrachten soms ook waren, ik zou niet afhaken. Natuurlijk niet. Maar… je raadt het al. Halverwege raakte de challenge steeds meer op de achtergrond. Het was druk met van alles en nog wat, ik vergat het gewoon. Ik heb gefaald, na een paar keer een dag ingehaald te hebben is het na dag 14 helemaal opgehouden. Niet eens bewust eigenlijk. Maar voor de liefhebber, hier het overzicht van de dagen die ik wel gedaan heb:

instagram challenge

Advertenties

6 gedachten over “Oh ja, die challenge

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: