Dertig dagen challenge, dag 1

Dit ‘stokje’ ging al rond in blogland toen ik net begonnen was met bloggen. Jaren geleden al dus, maar ik heb het nooit aangedurfd om hem ook een keer in te vullen. Sommige opdrachten zijn namelijk best persoonlijk.
Maar je kunt het natuurlijk net zo persoonlijk maken als je wil, en omdat ik wel hou van het afwerken van lijstjes op mijn blog heb ik besloten om ook eens mee te gaan doen met de ‘Dertig Dagen Challenge’.
Deze challenge geeft voor iedere dag een andere opdracht om iets over jezelf te schrijven. Er zijn dertig opdrachten, dus dertig dagen.
De meeste bloggers kiezen ervoor om dertig dagen achter elkaar te schrijven voor deze challenge. Persoonlijk vind ik het niet leuk om meerdere blogjes op een dag te plaatsen, en aangezien ik ook wel eens iets anders te vertellen heb ga ik dus meer dan dertig dagen over deze challenge doen. Tussendoor zullen gewoon andere blogjes blijven komen, maar ik beloof jullie, op dagen dat ik niet ‘normaal’ blog zal ik een opdracht plaatsen.

Dit zijn de opdrachten:
Dag 01 – Stel jezelf voor
Dag 02 – Mijn eerste liefde
Dag 03 – Mijn ouders
Dag 04 – Wat eten we graag
Dag 05 – Mijn definitie van liefde
Dag 06 – Mijn dag
Dag 07 – Mijn beste vriend(in)
Dag 08 – Een moment
Dag 09 – Mijn overtuigingen
Dag 10 – Wat had ik vandaag aan?
Dag 11 – Mijn broers of zussen
Dag 12 – Wat zit er in mijn tas?
Dag 13 – Deze week
Dag 14 – Wat had ik vandaag aan?
Dag 15 – Mijn dromen
Dag 16 – Mijn eerste kus
Dag 17 – Mijn favoriete herinnering
Dag 18 – Mijn favoriete verjaardag
Dag 19 – Iets waar ik spijt van heb
Dag 20 – Deze maand
Dag 21 – Een ander moment
Dag 22 – Iets wat mij overstuur maakt
Dag 23 – Iets wat mij beter laat voelen
Dag 24 – Iets waar ik van moet huilen
Dag 25 – Een eerste keer
Dag 26 – Mijn angsten
Dag 27 – Mijn favoriete plaats
Dag 28 – Iets dat ik mis
Dag 29 – Mijn ambities
Dag 30 – Een laatste moment

Ik zal natuurlijk meteen beginnen bij dag 1. Ik ben Jennn en ik hou van schrijven. Klaar.
Nee, dat is natuurlijk wel erg kort, maar het dekt de lading wel zo’n beetje. Maar dat is natuurlijk ook wat jullie al van me weten. Ik kan best nog meer vertellen.
Ik ben dus Jennn. Jennn omdat dit is afgeleid van mijn echte naam, die je vanuit mijn blog wel kunt vinden. Mijn echte naam komt niet zoveel voor, en ik vind het niet nodig dat mensen meteen bij mijn blog uitkomen als ze mijn naam googlen. Vandaar Jennn. Andersom mag het wel hoor, iedereen kan achter mijn echte naam komen vanuit mijn blog.
Ik denk dat jullie door mijn blog al veel van me weten. Ik schrijf hier over alles wat in me op komt, en mijn blog geeft volgens mij wel aardig weer wie ik ben.
Behalve schrijven ben ik gek op lezen, wandelen, tuinieren en internetten. Bij vlagen ben ik sportief.
Verder woon ik samen in Gelderland, hebben we acht konijnen en twee goudvissen en nog geen kinderen. Ik ben druk aan het proberen om wat kilootjes van mezelf in te leveren, en tot nu toe lukt dat aardig dankzij dr. Atkins.
Verder heb ik op dit moment niet zoveel te vertellen over mezelf, maar mochten jullie nog vragen hebben waarop het antwoord niet op mijn blog te vinden is, dan nodig ik je van harte uit om ze te stellen.

8 gedachtes over “Dertig dagen challenge, dag 1

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.