Unboxing | Het boodschappenpakket van de Plus

Onze vaste supermarkt is eind vorig jaar een Plus geworden, en daar kun je nu sparen voor een gratis boodschappenpakket. Ik hou van zulke pakketten, je spaart terwijl je boodschappen doet die je toch al zou doen, en er zitten vaak nieuwe dingen in om te proberen of handige dingen die je sowieso wel gebruikt. Mede dankzij een aantal mensen die geen zegels spaarden hebben we hem al bij elkaar. Dit zat erin:

♥ Cannelloni! Dat stond al hoog op mijn lijstje om een keer te maken, dus dat is een mooie gelegenheid om dat een keer te doen.
♥ Robijn Stip en Streep wasmiddel. Wasmiddel is niet goedkoop, dus zo’n fles komt altijd van pas.
♥ Clear appel/peer. Ik drink graag Crystal Clear, en dit is volgens mij ongeveer hetzelfde maar dan van het huismerk. Ik ben benieuwd.
♥ Andrelon shampoo, is ook altijd handig.
♥ Lenor wasverzachter, eigenlijk het enige wat we echt niet gebruiken in verband met allergie. Maar deze heeft al een bestemming.
♥ Gember-citroenthee, ik ben erg benieuwd naar deze theesmaak.
♥ Nizza kokos. Deze ken ik nog van vroeger, en ik hoop dat ze nog hetzelfde zijn. Want dan is de kokos maar zo licht dat ik ze zelfs lekker vind.
♥ Sultana framboos, klinkt goed. Ik vind de andere fruitsmaken van Sultana in ieder geval lekker.
♥ Appelmoes, ik woon samen met een grootverbruiker, dus die komt ook wel op.
♥ Een blok voor in de wc, gebruiken we standaard, altijd handig.
♥ Vaatwastabbletten, daar zijn we altijd blij mee.
♥ Colgate tandpasta, ook iets wat altijd wel op komt.
♥ Appelsap, dat koop ik zelf eigenlijk vrijwel nooit, maar ik vind het wel lekker, dus leuk om dat in zo’n pakket terug te vinden.
♥ Graze Crunch, hier ben ik ook erg benieuwd naar. Een gezondere snack, gemaakt van erwten en maïs. Ik heb er wel eens mee in de handen gestaan, maar ik ‘durf’ niet goed omdat ik bang ben dat hij het toch gaat verliezen van de echte chips, dus nu ik ze heb ga ik ze zeker proberen.
♥ Cup a Soup ui, altijd lekker.
♥ Blikjes Rivella, cola en alcoholvrij bier, ook dat zijn dingen die we wel opkrijgen.
♥ Een kortingsbon voor bloemen van € 10,-. Ik zag al dat je er ook kamerplanten mee kunt bestellen, en toevallig waren we nog op zoek naar een nieuwe.

Al met al dus een heel bruikbaar pakket, met dingen die ik zelf ook zou kopen, of dingen die ik juist niet zou kopen maar wel nieuwsgierig naar ben. Alleen de wasverzachter wordt niet gebruikt, maar daar kunnen we wel iemand blij mee maken.

Spaar jij graag voor boodschappenpakketten?

3 gedachtes over “Unboxing | Het boodschappenpakket van de Plus

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.