Vega-test | Van alles wat

Eerder deed ik de vega-test in categorieën, maar er komt zo veel lekkers uit tegenwoordig, en aangezien ik verschillende dingen proef maak ik er gewoon eens in de zoveel tijd een mix van.

Vivera – plantaardige zalmfilet
De Jumbo had al eens een plantaardige zalmfilet in het assortiment, maar die is er al een tijd niet meer. Ik was dus erg benieuwd naar deze van Vivera. Hij is erg lekker. Of het helemaal te vergelijken is met echte zalm durf ik niet te zeggen, daarvoor is het te lang geleden, maar het is heerlijk vissig in ieder geval. Lekker bij aardappelen en groente, door de pasta of uit de airfryer.
★★★★☆

Huls vegetarische sticks Mediterraans
Hoera, vegetarische droge worst! Daar zat ik echt nog op te wachten voor op de borrelplank. Nu we eindelijk een Plus, de enige supermarkt die ze verkoopt, in de buurt hebben moest ik natuurlijk proeven. Helaas was dit een beetje een teleurstelling. Ik vond het een beetje alsof ik op iets voor de hond zat te kauwen. Ik lees er ook ontzettend veel positieve reacties over, dus laat je hierdoor niet tegenhouden, maar voor mij was het hem niet.
★☆☆☆☆

Specktakel van De Vegetarische Slager
Ik heb eerder de vegetarische bacon van de Albert Heijn geproefd, en die vond ik tegenvallen, dus ik was een beetje sceptisch. Toch wilde ik deze graag proeven, en man, wat is dit lekker. Goed knapperig bakken en het smaakt echt naar spek. Ik gebruikte het in de pannenkoeken en in de stamppot, beide echt aan te raden.
★★★★

Vivera – plantaardige kipfilet
De vegetarische kipstukjes bestaan al een tijdje, maar naar de filet was ik ook erg nieuwsgierig. Vroeger was ik dol op kip, en af en toe roept het me nog steeds als ik langs een slager loop en de geur me tegemoet drijft. De kipfilet vind ik nog lekkerder dan de kipstukjes. Gekruid met kipkruiden en kerrie smaakt hij echt precies zoals ik me de kipfilet van mijn moeder herinner.
★★★★☆


4 gedachtes over “Vega-test | Van alles wat

  1. Ik vond de zalm niet zo geweldig, maar dat kwam omdat ik hem als stuk zalm gegeten had. Maar als stukjes door de pasta met saus is wel een heel goed idee! Ga ik proberen! Jammer dat die sticks niet lekker zijn. Leek me wel wat. Het specktakel vond ik heel erg lekker. Helaas vond Peter het echt heel erg stinken, dus dat is verleden tijd hier. De kipfilet ken ik nog niet. Ga ik wellicht nog eens proberen binnenkort! Thanks voor het testen. Leuk!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.