Voor het nieuwe jaar wens ik je…

Gelukkig nieuwjaar! Vandaag geen uitgebreide blogpost, maar wel een nieuwjaarswens. Voor het nieuwe jaar wens ik je…

Heel veel geluk en (zelf)liefde | Gezondheid | Ontzettend veel mooie momenten | Dat je je goed mag voelen in je lichaam | Nieuwe dingen om te ervaren | Een jaar vol goed eten | Dat je gezien wordt | Een warme plek waar je je thuis voelt | Meer hoogte- dan dieptepunten | Dat je beseft dat je goed genoeg bent zoals je bent. Altijd. | Creativiteit | Dat je altijd de goeie rij bij de kassa mag kiezen | Goede gesprekken | Veel glitter en confetti | Dat je dromen mogen uitkomen | Dat je je geliefd mag voelen | En natuurlijk het aller-, allerbeste voor 2023, wat dat voor jou ook mag zijn!

Een gedachte over “Voor het nieuwe jaar wens ik je…

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.