Margriet Winterfair 2022

Jaren geleden was ik voor het eerst met mijn moeder en zussen op de Margriet Winterfair. We hadden het er wel eens over om het nog een keer te doen, maar het kwam er nooit van. Inmiddels tien jaar later gingen we dit weekend weer met z’n vieren naar de winterfair.

Via de Spoordeelwinkel was er een mooie combinatieaanbieding van entree en een treinkaartje. Ideaal, aangezien het parkeren alleen al € 15,- kostte. Gelukkig was het lekker rustig in de trein. Het station viel overigens wel even tegen, ik moest even wachten op de rest, maar je kon blijkbaar alleen bij de Starbucks nog binnen zitten met koffie. Ook waren de meeste Kiosks dicht, en waar ze wel open waren stond een enorme rij. Personeelstekort waarschijnlijk, maar wel jammer. Ik had mijn koffie maar meegenomen naar het perron waar de trein zou aankomen, gelukkig viel het met de kou wel mee.

Op de winterfair zelf was het wel erg druk, maar dat hadden we ook wel verwacht op de zaterdag. Maar gelukkig kon je prima doorlopen en kon je overal goed bij. Bij sommige standjes, vooral die waar je iets kon proeven, moest je wel even wachten, maar dat vond ik niet storend, we hadden alle tijd.
Onderweg langs alle standjes lunchten we met lekkere (kaas)kroketjes, en later op de middag nog een kop heerlijke huisgemaakte soep waar ik geen foto van heb.

En dit ging mee naar huis. Bij de stand van Edgard & Cooper (honden- en katteneten) kon je gratis polaroids laten maken. Als je ze deelde mocht je daarna aan het rad draaien, en zo won ik twee zakjes hondensnoepjes. Die groentepasta daaronder kon je proeven. Ik vond het lekker, lekkerder dan volkorenpasta. Het smaakt eigenlijk gewoon naar… pasta. Het boek van Jet van Vuuren wat je met hoge korting kon kopen was uitverkocht, maar ze deelden wel dit korte verhaal uit. Ik ben benieuwd. De tassen en de Rivella deelden ze uit toen we weer naar buiten gingen. Het vestje kocht ik bij een kledingoutlet, eigenlijk staat hij niet zo mooi op de foto, want hij is helderblauw met glitters.

Aan het eind van de dag sloten we af met een lekkere warme wafel en warme chocolademelk en daarna gingen we terug richting het station. Het was een geslaagde, gezellige dag, ik hoop dat het niet weer tien jaar duurt voordat we dit herhalen.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.