Digitale adventskalenders 2022

We gaan weer naar de kerst toe, en dat betekent: adventskalenders! Online vind je verschillende adventskalenders waar je iedere dag gratis een digitaal deurtje kunt openen. Achter de deurtjes tref je kortingen, winacties en soms zelfs cadeautjes. Ik hou ervan, en ik deel ze graag met jullie.

Foto door Torsten Dettlaff op Pexels.com

Van der Valk – Voor deze adventskalender moet je je inschrijven. Iedere dag om 11.00 uur gaat er op Instagram een vakje open, en krijg je een mail. De winnaars krijgen aan het eind van de dag bericht. Je maakt bijvoorbeeld kans op brunches of overnachtingen.

999 games – Er is nog niet veel bekend over de adventskalender, maar je kan je aanmelden om op de hoogte te blijven. Te verwachten zijn onder andere kortingen en winacties.

YOUR | Physical coach – Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt dagelijks een challenge, bijvoorbeeld een workout, een recept of een lifestyletip.

Jeans Centre – Hier vind je dagelijks winacties en aanbiedingen.

PlusOnline – Eén van mijn favorieten omdat hij zo lekker veelzijdig is. Winacties, maar ook creatieve tips, wandelroutes en recepten kunnen voorbij komen.

Sofa Company – Voor deze kalender moet je wel inschrijven, want je krijgt het ‘deurtje’ dagelijks per e-mail. Als je je voor 29 november inschrijft maak je kans op een extra prijs.

Viking Direct – Geen idee wat hier in zit, want je krijgt meteen een popup dat de actie pas op 1 december ingaat, maar ik ben erg benieuwd.

Waschbaer – Een adventskalender van een duurzame webshop.

Lidl – een adventskalender via de app.

❤️ Teufel – iedere dag kans op een audiosysteem. Je moet je wel inschrijven voor de nieuwsbrief om mee te doen.

Dit is wat ik tot nu toe heb gevonden. Enkele favorieten van vorig jaar, zoals die van Hebban, zijn er helaas niet deze keer. Mocht ik er toch nog meer vinden dan komt er misschien een deel twee, dus tip vooral als je er nog een weet die hier niet bij staat.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.